Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se suzdržala

Jeziva točka u britanskom talent showu natjerala članicu žirija da opsuje od straha

Foto: Youtube Screenshot
1/4
28.05.2019.
u 21:58

U britanskom talent showu 'Britain's Got Talent' jeziva točka pod nazivom 'The Haunting' izazvala je strah u gledateljima, žiriju, i publici u studiju. Posebno se prestravila članica žirija Amanda Holden koja je uslijed svega opsovala.

U emisiji 'Britain's Got Talent' natjecateljica Elizabeth s točkom 'The Haunting' pozvala je Amandu da s njom ode u backstage gdje članicu žirija dočekao prizor viđen samo u najstrašnijim hororcima.

Pri povratku na pozornicu šokirana Amanda u panici izustila je psovku i odmah pokrila usta.

Za vrijeme emitiranja uživo, voditelji su se ispričali gledateljima, a Amanda je kasnije za britanske medije otkrila da je ostala u potpunom šoku nakon što je shvatila da je opsovala te da se u jednom trenutku bojala da će je to stajati posla.

Amanda je u isprici objasnila kako zna da ovo gledaju i djeca. 

- Ovo gledaju djeca, gledaju i moja djeca. Zaista se ispričavam - rekla je Amanda.

Pogledajte tko su najveći kleptomani Hollywooda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije