Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI LEBOWSKI

Oskarovac Jeff Bridges obolio od zloćudne bolesti, odmah se javio fanovima

FILE PHOTO: Cast member Bridges poses at the premiere for "Only the Brave" in Los Angeles
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
20.10.2020.
u 10:04

Glumac Jeff Bridges, najpoznatiji po ulozi Velikog Lebowskog, otkrio je vijesti o dijagnozi koja će mu zauvijek promijeniti život.

Kao da ova 2020. godina nije bila dovoljna zbog pandemije i kaosa kojeg je donijela, a sada za glumca Jeffa Bridgesa stižu loše vijesti. Naime, 71-godišnji glumac otkrio je putem Twittera kako mu je dijagnosticiran limfom. Legendarni "Lebowski" obratio se fanovima u ponedjeljak navečer poručivši da su mu liječnici rekli da su "prognoze dobre".

Actor Jeff Bridges and wife Susan Geston attend 'The Giver' premiere at Ziegfeld Theater on August 11, 2014 in New York City | usage worldwide /DPA/PIXSELL
Foto: Dennis Van Tine/DPA/PIXSELL

Aludirajući na svoju čuvenu ulogu besposličara u filmu 'Veliki Lebovski', kultnoj komediji braće Coen, u tvitu je napisao da počinje terapiju protiv "ozbiljne bolesti".

"I kako bi rekao Dude, novo sr... izašlo je na vidjelo… Sretan sam jer sam okružen timom izvrsnih liječnika i prognoze su dobre. Odmah počinjem s liječenjem i izvještavat ću vas o svojem oporavku", tvitao je Bridges. 

Nije precizirao o kojoj vrsti limfoma je riječ, Hodgkinovoj bolesti ili nekom drugom obliku bolesti krvnog sustava, no prognoze za izlječenje su u ranom stadiju otkrivanja dobre.

U drugom je tvitu napisao: "Iznimno sam zahvalan na ljubavi i potpori obitelji i prijatelja. Hvala i svima vama na molitvama i dobrim željama. I dok još imam vašu pozornost, molim vas otiđite glasati, jer svi smo u ovome zajedno".

Bridges je 2009. osvojio je Oscara za najboljeg glumca za ulogu ostarjelog pjevača countryja u filmu 'Ludo srce'.

 

Komentara 1

RO
romobil
20:12 20.10.2020.

Izdrži samo i sretan ti ishod bitke za zdravlje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije