Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne štedi

Tia Mamić pozirala u vesti od 18,5 tisuća kuna: 'Izgledaš filmski'

Foto: Instagram
1/3
20.10.2020.
u 09:03

Iako je bilo sunčano vani očito nije bilo toplo pa se gospođa Mamić ogrnula bijelim kardiganom upotpunjenim zebra motivima. Riječ je o modelu brenda Alanui.

Tia Mamić, poduzetnica i supruga Marija Mamića, pozornost često privlači svojim modnim izdanjima. Ovog puta Tia se na Instagramu pohvalila kreacijom koju je odlučila odjenuti za odlazak na piće do grada. Iako je bilo sunčano vani očito nije bilo toplo pa se gospođa Mamić ogrnula bijelim kardiganom upotpunjenim zebra motivima.

1/12

Riječ je o modelu brenda Alanui čija je cijena prije sniženja na internetu bila više od 18.500 kuna, dok se sada može kupiti po sniženoj cijeni za nešto više od 11 tisuća. Cijeli look upotpunila je i Chanelovim zlatnim naušnicama. Njezino izdanje oduševilo je Tijine pratitelje. "Predivna žena s vrhunskim stilom", "Ljepotice", "Izgledaš filmski", samo su neki od komentara ispod objave.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nekima je za oko zapela i maskica njezinog mobitela na kojoj pozira s obitelji i sinom Dominicom kojeg ima iz braka s košarkašem Chrisom Warrenom.

Podsjetimo, njezin 9-godišnji sin prošle je godine osvojio srebrnu medalju na svjetskom natjecanju u matematici – Brain o brain world competition u Dubaiju. Zbog uspjeha je pozvan i na prijem kod bivše predsjednice Kolinde Grabar- Kitarović, a na Pantovčaku mu je društvo pravila ponosna majka. Inače, Tia je oduvijek bila suzdržana kada je riječ o medijima, a u jednom od medijskih istupa progovorila je o životnim nedaćama koje su je zatekle. Rano je ostala bez majke, a život s ocem alkoholičarem ostavio je traga na njoj.

Novu šansu pružio joj je ekonomski stručnjak i političar Ljubo Jurčić koji je skrb o Tiji preuzeo nakon što je ostala bez oba roditelja. Da prebrodi rane iz djetinjstva, pomogao je i sin Zdravka Mamića, u čijem je zagrljaju pronašla svoju mirnu luku. – Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj. Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan – kazala je svojedobno Tia. I Marijo iza sebe ima jedan propali brak, i to s bivšom TV voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dva sina.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 3

KA
katarinapd
06:14 21.10.2020.

Kada je ova prazna dama dala donaciju za gradsku kuhinju?, Je li ikada pomislila koliko se ljudi može nahraniti njezinom vestom? Praznoća društva odgaja prazne ljud!

TB
taras.buljba
09:19 20.10.2020.

lovkinja.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:12 20.10.2020.

Engleska princeza kupuje veste u Zari za 200 kuna, a ova snobistica za 18000? Što će time dokazati? Da je ljepša? Pa vesta izgleda kao da je kupljena na štandu na Dolcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije