Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mlada zvijezda

Glumački debi talentirane kćeri Mirjane Mikulec: 'Mia je rođena glumica'

Foto: Irma Sopić
1/7
20.10.2020.
u 07:00

Na setu se snašla odlično zahvaljujući starijim glumcima koji svoju najmlađu kolegicu na setu maze i paze.

Gledatelji Nove TV odnedavno mogu uživati u novoj humorističnoj seriji “Dar Mar” u kojoj je ulogu ostvarila i 10-godišnja Mia Mikulec, inače kći Mirjane Mikulec, poznate dizajnerice interijera i voditeljice lifestyle emisije “InDizajn s Mirjanom Mikulec”.

Mia u seriji tumači lik Linde Grob, a iako joj je ovo prvo glumačko iskustvo, tremu nije imala pa joj ni kamere nisu predstavljale nikakav problem. Na setu se snašla odlično zahvaljujući starijim glumcima koji svoju najmlađu kolegicu na setu maze i paze.

Foto: Nova TV

– Super mi je moja TV obitelj, s njima sam se najviše povezala! Jako su mi pomagali, kad ne bih znala reći neku riječ ili mi je bila teška za izgovoriti, znali smo ponavljati dok nam ne bi uspjelo sve skupa... Malo me muče sve te stranice teksta koje moram naučiti, ali dobro. Moj TV tata Draško Zidar daje mi super savjete, a jako volim raditi i s mamom na setu jer mama je ipak mama. Moja TV mama Ankica Dobrić puno mi pomaže, čuva me na setu i baš je kao prava mama – govori nam talentirana Mia čiji su potencijal roditelji otkrili već u ranom djetinjstvu.

– Mia je uvijek bila talentirano dijete, kažem da je rođena glumica! Ona je tip djeteta koje se stalno igra, pjevuši ili glumi… Tako da smo je upisali na glumu i na satove pjevanja jer smo vidjeli da ima potencijala. Vrlo brzo se istaknula i pozvali su je na audiciju. Bila je uzbuđena, a i ja skupa s njom – govori nam ponosna majka Mirjana i dodaje kako nije bilo teško primijetiti Mijine talente od malih nogu. – S njom vam nikada ne može biti dosadno! Koliko je starija kćer Matea ozbiljna i odgovorna u svemu što radi, pa je isto tako odgovorna brucošica na faksu, toliko je Mia oduvijek bila zaigrana i kreativna. Uvijek je posebno zadovoljstvo vidjeti kada drugi rade ono što zaista vole, a kada je to još i moje dijete, ja sam najsretnija! – ističe Mirjana koja je presretna kad vidi koliko podrške Mia dobiva od obitelji i prijatelja za ulogu u kojoj i sama iskreno uživa.

Foto: Irma Sopić

– Svi su oduševljeni, a u komplimentima najviše ipak uživa Mia. Serija se pozorno prati, a posebno smo uzbuđeni svaki put kad nastupa – Mia! – kaže dizajnerica interijera. I sama se na vlastitom iskustvu uvjerila da u znanje uvijek vrijedi uložiti, a u tom duhu odgaja i svoje kćeri. – Zato smo i Miju vrlo rano upisali na satove pjevanja kao i na satove glume. Edukacija, rad, organizacija... sve su to elementi za uspjeh. Važno mi je da moje kćeri rade ono što vole, jer mislim da je to put prema sretnom i ispunjenom životu – zaključuje Mikulec.

Komentara 5

Avatar drug Joža
drug Joža
11:41 25.10.2020.

Najjača mi je Mirjana kad ide na izvide terena ali po raznim rupama - u štiklicama?!?

MA
mare0801
19:20 22.10.2020.

Da ne znam da je arhitektica, rekla bih da je frizerka iz provincije.

K3
Krešimir_3007
13:40 20.10.2020.

kakva sreća, mama talentirana, kći talentirana. kud ćeš više? majko moja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije