Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kalendar mog djetinjstva'

Ogromni interes za Balaševića, opet se tražila karta više

Đorđe Balašević
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/10
29.11.2014.
u 09:10

Taj zanimljivi glazbeni show u kojem je Balašević istovremeno kantautor, stand­up komičar, imitator i pjesnik i za koji se gotovo uvijek traži karta više

Seriju zabavnih koncerata u sklopu predbožićne turneje po hrvatskim gradovima Đorđe Balašević započeo je sinoć prvim od dva predviđena koncerta u Slavonskom Brodu.

Gotovo četiri puna sata uveseljavao je publiku zgodama iz djetinjstva nadopunjavajući ih poznatim skladbama iz svog bogatog repertoara. Pretpremijera Balaševićeve knjige "Kalendar mog djetinjstva” uz izvrsnu klavirsku pratnju maestra Aleksandra Dujina ispunjavala je smijehom i pjesmom do posljednjeg mjesta rasprodanu Kazališno­koncertnu dvoranu "Ivane Brlić Mažuranić".

Taj zanimljivi glazbeni  show u kojem je Balašević istovremeno kantautor, stand­up komičar, imitator i pjesnik i za koji se gotovo uvijek traži karta više, zagrebačka publika imala je priliku gledati u kazalištu  Kerempuh čak 36 puta, a na pozornici teatra Ulysses na malom Brijunu "Kalendar djetinjstva" Balašević je "listao" tri puta.

Zbog iznimno velikog interesa za ovaj glazbeni događaj drugi nastup u Slavonskom Brodu popularni Đole imat će u utorak 2. prosinca, a karte su već puštene u prodaju. Nakon Broda, 5. prosinca koncert je u Karlovcu u Domu hrvatske vojske "Zrinski", a tjedan dana kasnije 12. i 13. prosinca u Festivalskoj dvorani u Krapini, 19. prosinca Balašević će imati nastup u Sisku, te 27. prosinca u Đakovu.

>>Đorđe Balašević dolazi u Karlovac!

Komentara 4

Avatar fircik
fircik
11:02 29.11.2014.

Veliki majstor!

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
11:05 29.11.2014.

Uvijek ce se traziti jedna vise! Kad se 4 sata ne prestajes jeziti... ne znam tko to jos moze...

BE
berija
17:57 29.11.2014.

A je l' otpjevao i "Triput sam video Tita" i "Računajte na nas", kad već lista kalendar svog djetinjstva. Osobno, otišao bih na koncert Discipline kičme i Ekaterine Velike, pa i Idola, ali ovaj je ljiga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije