Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest na Uskrs

Od posljedica zaraze koronavirsuom preminuo komičar koji je nasmijavao generacije

Foto: Reuerts/PIXSELL
12.04.2020.
u 17:49

Preminuo je legendarni britanski televizijski voditelj i komičar Tim Brooke-Taylor. Umro je u 79. godini života, a tužnu vijest javnosti je obznanio njegov agent. Široj javnosti Tim Brooke bio je najpoznatiji ulozi u britanskoj komičnoj seriji The Goodies koja se emitirala od 1970. do 1982.

Svijet se danas oprašta od još jedne glumačke legende.

Od posljedica zaraze koronavirusom preminuo je legendarni britanski televizijski voditelj i komičar Tim Brooke-Taylor. Umro je u 79. godini života, a tužnu vijest javnosti je obznanio njegov agent.

-S velikom tugom vas obavještavamo da je Tim preminuo danas, od COVID-19. Pamtit ćemo ga po mnogo čemu, ali ćemo spomenuti ćemo samo neke poput "The Goodies" i "I'm Sorry I Haven't A Clue" – rekao je i nastavio - Imao je, naravno, mnogo fanova koje je baš uvijek tretirao s pažnjom, čak i nakon dugih i iscrpljujućih proba i snimanja. Bio je izuzetan klijent i zadovoljstvo je bilo raditi za njega. Sve vrijeme koje je proveo u showbusinessu imao je podršku supruge Christine – kazao je. Vijest o njegovoj smrti rastužila je mnoge kolege koji su se odmah počeli opraštati na društvenim mrežama. Među prvim je bio producent Simon Blackwell koji je napisao:

"Srce mi je slomljeno zbog Tima. Ispunio je djetinjstvo mnogih ljudi sa smijehom i to je činio više od deset godina".

Inače, široj javnosti Tim Brooke bio je najpoznatiji ulozi u britanskoj komičnoj seriji The Goodies koja se emitirala od 1970. do 1982.

Komentara 4

AP
ante_pustinjak
19:05 12.04.2020.

baš od coronavirusa a ne možebit od srčanog ili moždanog? kao i onaj naš dečko od 45 godina: nije imao nikakvih zdravstvenih poteškoća kaže moja zemljakinja alemka (slušao sam je svojedobno kako krasno svira orgulje u zavidovićkoj crkvi sv. josipa!) kad ono drugog dana dođe na vidjelo da je bio paraplegičar, pretio, astma, srce i još sto drugih zdravstvenih tegoba! ili jedan švicarski liječnik veli da je čovjek kod njih opao podrezujući voćku i umro a ekipa odmah prizvala coronu i proglasili ga eto žrtvom corone! dakle, svaki koji digne papke u zrak, sve je posljedica corone! bravo za promicatelje corona-kulta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije