Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Shania Twain

Obiteljska tragedija i ljubavna drama: Suprug ju je prevario s najboljom prijateljicom, a onda je uslijedilo iznenađenje

2022 People's Choice Awards in Santa Monica
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
1/7
12.12.2022.
u 07:00

Nakon završene srednje škole, Shania Twain htjela je uspjeti u glazbi. Njezin talent je od samih početaka bio neupitan te je bilo jasno da će postati zvijezda, no njezinu obitelj je 1987. godine pogodila strašna tragedija.

Pjevačica Shania Twain (57) prošetala je crvenim tepihom dodjele ''People's Choice Awards 2022'' gdje je primila nagradu za glazbenu ikonu.

Shania je na dodjelu stigla odjevena u zanimljivu modnu kombinaciju koja podsjeća na onu koju je nosila u spotu ''That Don't Impress Me Much'' u kojem je glumila autostopericu. Lepršavu crnu haljinu s prozirnim detaljima i trakom s uzorkom leoparda upotpunila je komadom u istom printu koji je prebacila preko ramena što je podsjetili na kaput iz spota. Kombinaciju je dodatno začinila dramatičnim trepavicama, ružičastim ružem i pramenovima u istoj nijansi. Pjevačica je bila mamac za poglede, a pokazala je kako još uvijek izgleda sjajno.

Nagradu za glazbenu ikonu kraljici country popa uručio je Billy Porter, a ona se zahvalila obožavateljima i naglasila kako je ovo za nju ''veliki san i privilegija''.

Shania Twain attends the 2022 People's Choice Awards in Santa Monica, California, U.S. December 6, 2022. REUTERS/Mario Anzuoni Photo: MARIO ANZUONI/REUTERS
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
Nakon završene srednje škole, Shania je htjela uspjeti u glazbi. Njezin talent je od samih početaka bio neupitan te je bilo jasno da će postati zvijezda, no njezinu obitelj je 1987. godine pogodila strašna tragedija. Naime, njezina majka i očuh su poginuli u prometnoj nesreći pa se Shania vratila kući kako bi uzdržavala obitelj. Kada su se njezine sestre i polubrat osamostalili, pjevačica je nastavila svoj glazbeni put. Potpisala je unosa ugovor za jednu diskografsku kuću te je ubrzo zauzela visoko mjesto na top-listama diljem svijeta.

U to vrijeme upoznala je producenta Roberta Johna Langea koji je bio oduševljen njenim vokalom. Ubrzo su postali par, a vjenčali su se u prosincu 1993. godine. Zajedno su dobili sina Eju, no ljubav nije potrajala još dugo. Shania je je 2007. godine saznala da ju suprug vara s njezinom najboljom prijateljicom Marie-Anne Thiébaud. Mediji su potom 2010. godine krenuli pisati da ljubi bivšeg supruga svoje najbolje prijateljice Frédérica Thiébauda, a godinu kasnije stali su pred oltar. Njihova ljubav traje i danas.

VIDEO VIDEO Ivana Knoll u Dohi je proslavila novi uspjeh: 'Hejteri kako će te sad spavati?'

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:24 12.12.2022.

Tako je to kad otpjevaš " ne zanima me Brad Pitt " pa završiš u rukama muža od prijateljice sa kojom te prevario muž !

SK
SkvikiZg
08:20 12.12.2022.

Ni prva ni zadnja kojoj se to dogodilo. Pa "najboljoj prijateljici"sve povjere pa ta iskorištava sve podatke u svoju korist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije