Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teški dani

Ashton Kutcher šokirao priznanjima da je razmišljao o tome da si oduzme život zbog brata

Foto: pool/REUTERS/PIXSELL
1/14
11.12.2022.
u 22:30

Na kraju, srećom, Michael je pronašao donora te danas radi kao motivacijski govornik koji često sudjeluje na raznim susretima.

Američki glumac Ashton Kutcher (44), mnogima je nepoznata činjenica, ima brata blizanca, Michaela (44). Michael boluje od cerebralne paralize, što utječe na njegovu koordinaciju i motoričke sposobnosti. U ranim tinejdžerskim godinama stvari su se pogoršale pa su mu liječnici rekli da mu preostaje samo nekoliko tjedana života ako ne dobije transplantaciju srca. U tom trenutku, glumac je razmišljao da si oduzme vlastiti život kako bi bratu dao svoje srce, a o svemu je sada progovorio u novom dokumentarnom serijalu The Checkup with Dr. David Agus.

"Razmišljam u sebi: ako je itko odgovarajući donor, onda sam to ja. Onda počinješ vrtjeti te misli u svojoj glavi: ovaj balkon izgleda dovoljno visoko", prisjetio se Kutcher pa nastavio: 

"Mislim da je trenutak kad sam stajao na balkonu i govorio: ja sam odgovarajući donor, vjerojatno bio točan trenutak kada se dogodila promjena, gdje sam pomislio: kako mogu biti ovaj sretnik, a moj brat se rodio s cerebralnom paralizom i treba mu transplantacija srca?".

Na kraju, srećom, Michael je pronašao donora te danas radi kao motivacijski govornik koji često sudjeluje na raznim susretima.

U serijalu je Kutcher također govorio i o vlastitoj borbi s vaskulitisom te se prisjetio nekoliko situacija kada zbog bolesti nije mogao čuti, vidjeti, ni hodati.

"Imao sam taj čudan, super rijedak oblik vaskulitisa, koji mi je pokvario vid, pokvario mi je sluh, poremetio mi je ravnotežu", rekao je glumac.

VIDEO>>Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

AU
austrougarskigeneral
11:58 28.12.2022.

ashton je dobar glumac

LI
liliZG
12:39 05.01.2023.

nikad nisam sigurna gdje prestaje dobra gluma i počinje istina

Avatar Tombstone
Tombstone
02:44 12.12.2022.

Koga je sokirao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije