Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupila više od 145.000 lajkova

Najpoznatija plus-size manekenka u mrežastoj haljini prošetala bujne obline i oduševila mnoge

Foto: Instagram
1/27
11.12.2022.
u 20:30

Ashley Grhama je za crveni tepih odabrala prozirnu mrežastu haljinu ispod koje se jasno vidjelo donje rublje, a dio njezine kreacije su i Knix shapewear koje je lansirala ranije ove godine.

Najpoznatija plus-size manekenka Ashley Graham (35) malo je toga prepustila mašti dok je ponosno pokazivala svoje obline na crvenom tepihu jednog događanja u New Yorku gdje se pojavila u hrabroj kreaciji. Naime, Ashley je odabrala prozirnu mrežastu haljinu ispod koje se jasno vidjelo donje rublje, a dio njezine kreacije su i Knix shapewear koje je lansirala ranije ove godine.

Na crvenom joj se tepihu pridružio dugogodišnji suprug Justin Ervin, kojeg je upoznala još 2010. godine, a koji je bio elegantan u crnom baršunastom smokingu i zaljubljeno ju je držao za ruku dok su zajedno pozirali.

U komentarima su joj mnogi pratitelji uputili komplimente. „Slatko“, „Prekrasna žena“, pisao je dio, dok je drugi dio smatrao da je pretjerala s ovom kombinacijom. Objava je skupila više od 145.000 lajkova. 

Dodajmo da Ashley na Instagramu prati gotovo 20 milijuna ljudi kojima je pravi uzor i inspiracija, a s kojima često dijeli svoje prirodne fotografije, bez imalo uljepšavanja i korištenja filtara, kako bi istaknula prirodnu ljepotu ženskog tijela.

U jednom od intervjuu Ashley je otvoreno progovorila o strijama na tijelu koje su joj se pojavile nakon trudnoće i nazvala sve majke superherojima, a govori i pokazuje i druge 'nedostatke'.

VIDEO Ivana Knoll u Dohi je proslavila novi uspjeh: 'Hejteri kako će te sad spavati?'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije