Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je nasmijao

Novinarka je Harrisonu Fordu (80) rekla da je još uvijek zgodan, a njegova reakcija je genijalna

Foto: reuters
1/10
20.05.2023.
u 09:39

Na konferenciji za medije na filmskom festivalu u Cannesu Harrison Ford je mao ostao zatečen jednim pitanjem, ali brzo se snašao i taj video je hit na društvenim mrežama

Na filmskom festivalu u Cannesu Harrison Ford promovira svoj novi film "Indiana Jones and the Dial of Destiny". Zajedno s ostatkom filmske ekipe, u kojoj su i Mads Mikkelsen te Phoebe Waller-Bridge na konferenciji za medije odgovarao je na brojna novinarska pitanja, a jedno pitanje je posebno zateklo 80-godišnjeg Harrisona Forda.

Naime, jedna novinarka mu je rekla: - Mislim da si još uvijek jako zgodan i svi smo bili oduševljeni scenom u kojoj si skinuo majicu, još uvijek imaš to u sebi. Ova izjava je izazvala smijeh kod ostalih koji su bili prisutni na konferenciji za medije, a novinarka ga je još pitala i kako mu to uspijeva i može li jahati konje.

Video snimka s ovim pitanjem uskoro je postala viralna na društvenim mrežama, a svi komentiraju reakciju slavnog glumca. Na snimci se vidi kako mu je neugodno zbog izjave novinarke i počeo je raditi šaljive grimase, ali je i odgovorio na pitanje koje mu je postavila.  - Blagoslovljen sam ovim tijelom. Hvala što ste primijetili i da, mogu jahati konje ako mi to dopuste - kazao je glumac. Na filmskom festivalu u Cannesu uručena mu je i Zlatna palma za životno djelo i bio je dirnut dok su se na ekranu prikazivala sva njegova glumačka ostvarenja.

 

 

- Doista sam dirnut. Kažu da vam se neposredno prije smrti život odvrti pred očima, a ja sam upravo to vidio. Velik dio mojeg života, no ipak ne cijeli moj život. Na tome mogu zahvaliti prije svega svojoj supruzi, koja je uvijek podupirala moju strast i snove - rekao je Ford kada mu je uručena Zlatna palma.

VEZANI ČLANCI

U njegovoj pratnji na festivalu je bila i njegova supruga Calista Flockhart s kojom ima sina Liama, a iz prethodna dva braka glumac ima i Benjamina, Willarda, Malcolma i Georgije.

Reakcije publike i kritike na peti film iz serijala o neustrašivom arheologu Indiani Jonesu, je odličan, a Ford je već najavio da će to biti njegovo posljednje pojavljivanje u ulozi snalažljivog arheologa. Prvi ga je put utjelovio 1981. u filmu, "Raiders of the Lost Ark" (Otimači izgubljenog kovčega). Radnja petog 'Indiane Jonesa' smještena je u vrijeme svemirske utrke 60-ih godina prošlog stoljeća i sadrži flashback dio u kojemu je 80-godišnji glumac digitalno ostario. Peti dio serijala prvi je u nizu koji nije režirao Steven Spielberg. On potpisuje produkciju filma, no redateljske uzde predao je Jamesu Mangoldu.

VIDEO Mesić ispričao kakav odnos ima s Jadrankom Kosor, nekadašnjom političkom protivnicom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije