Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno iskreno

Glumica Marijana Mikulić otkrila što je doživjela sa sinom: 'Doživjet ću infarkt'

Foto: Instagram
1/20
24.05.2024.
u 10:22

Marijana Mikulić na društvenoj mreži podijelila je što je doživjela sa sinom i kako se ponijela u toj situaciji.

Domaća glumica Marijana Mikulić majka je trojice sinova, a na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz obiteljskog života. Njezinu petogodišnjem sinu Jakovu dijagnosticiran je poremećaj iz spektra autizma, a Marijana je sa svojim obožavateljima podijelila detalje jedne nezgodne situacije koju je doživjela s najmlađim sinom. 

"Jučer je tri puta samo krenuo trčati punom brzinom. 'Stani, Jakov, stop!!!' Ništa, samo je trčao, a ja svaki put kao bez duše za njim. Kad ga stignem i zgrabim: 'Jakove, zašto si bježao??!! To se ne smije raditi. Kad mama kaže stop, Jaki treba – stati.' I tako tri puta unutar tri sata. Ulica, trgovina puna ljudi, svejedno. On samo otpiči u sekundi. Nadam se da ga ova novootkrivena aktivnost neće dugo držati jer ću infarkt doživjeti", napisala je iskreno Marijana Mikulić.

Podsjetimo, Marijana je isto tako nedavno otvorila dušu i u razgovoru koji je vodila s jednom bliskom prijateljicom, a koji ju je natjerao na duboko promišljanje. "Neki dan razgovaram s prijateljicom. Osoba je koja prakticira gentle parenting u punom smislu te riječi. Jedna od skuliranijih osoba koje znam, koja propitkuje, analizira. Ali evo, u razgovoru mi je rekla: 'Pa dobro, nemoj sad da te se ništa ne smije pitati.' Nakon što mi je potegla direktno okidač i ja sam bez zadrške rekla što mislim", napisala je pa dodala: 

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/25

 

"Zašto ovo pišem? Jer imam osjećaj da ni najrazumniji oko mene ne razumiju. Ali se ti najrazumniji barem ne ljute, ne zamjeraju, pokušavaju shvatiti. A nekad i to znači", napisala je. Uz emotivan tekst, Marijana je podijelila i fotografiju na kojoj piše: "Majke autistične djece znanstveno dokazano imaju iste stres hormone kao vojnici na prvoj crti bojišnice u ratu. Ali, mi ćemo uvijek biti dobro. Moramo biti", zaključila je. 

 

VIDEO. Nina Badrić u vjeri je pronašla svoj oslonac: 'Kažem sebi – jednostavno bez Boga ni preko ceste'

Komentara 2

ZZ
Zo-ZG
12:28 24.05.2024.

Nadareno antipatična!

WA
wannabenovinari
11:13 24.05.2024.

Jednom smo imali nesreću da naletimo na nju u trgovini. Žena je strašno glasna i naporna uživo. Ima odbojan glas i umjesto da priča normalno, ona se dere i skreće pažnju na sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije