Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TWITTERU

Nižu se reakcije Srba na hrvatske bodove: Više nam dali Hrvati nego vječni prijatelji Rusija i Grčka

2021 Eurovision Song Contest in Rotterdam
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
23.05.2021.
u 10:55

Euforija oko Eurosonga još uvijek ne splašnjava na društvenim mrežama.

Nakon nastupa srpskih predstavnica iz grupe Hurricane na sinoćnjem finalu Eurosonga fanovi tog natjecanja na društvenim mrežama ne prestaju nizati reakcije. One su se dodatno pojačale nakon što je krenulo glasovanje, a posebno su se osvrnuli na broj bodova koje je dala Hrvatska susjednoj Srbiji.

2021 Eurovision Song Contest in Rotterdam Participant Hurricane of Serbia performs during the final of the 2021 Eurovision Song Contest in Rotterdam, Netherlands, May 22, 2021. REUTERS/Piroschka van de Wouw PIROSCHKA VAN DE WOUW
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Niže smo izdvojili samo neke od stotine komentara nakon što je Srbija dobila svoje finalne bodove.

Podsjetimo, talijanski glam rock bend Måneskin sinoć je slavio je na pozornici izvedbom pjesme Zitti E Buoni, zbog koje im je žiri podijelio 206 bodova, a od publike su dobili čak 318 bodova - te tako skupili 524, najviše od svih izvođača. Ni stručni žiri iz Hrvatske nije ostao ravnodušan na energične Talijane za koje su mnogi pisali da su osvježenje večeri u moru pop skladbi tipičnih za to natjecanje, pa su im dali maksimalnih 12 bodova. Finale je bilo doista napeto jer su se do zadnjeg trenutka nije znalo hoće li pobjedu odnijeti Francuska, Švicarska ili Italija, zanimljivo je da je ovo prvi put od 1995. godine da su se na prva tri mjesta našle pjesme koje nisu bile na engleskom jeziku.

VIDEO Italija je pobjednik Eurosonga 2021!

Ključne riječi

Komentara 51

Avatar gulag
gulag
13:10 23.05.2021.

Šta je tu čudno! Pa bliži su nam Srbi nego tamo neki Germani, Romani i Anglosaksonci.

Avatar MK3
MK3
12:03 23.05.2021.

...i to mada pjesma nije baš nešto.

KO
kowski
20:14 23.05.2021.

trebali smo im i više dati. pa to su nam braća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije