Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki gubitak

Nives Celzijus trese se od muke zbog smrti kolege: 'Svi smo šokirani'

Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
26.12.2019.
u 15:35

Tužna vijest pogodila je i Nives Celzijus koja je s Bogdanovićem surađivala u predstavi “Vitez slavonske ravni” 2016. godine u osječkom HNK.

Vijest o smrti glumca Aleksandra Bogdanovića zavila je u crno hrvatsko glumište. Mnogima je i dalje teško povjerovati da je osječki glumac izgubio bitku za život u 45. godini života, samo četiri dana nakon što je na njega na pješačkom prijelazu naletio automobil kojim je upravljao 22-godišnji vozač koji je potom pobjegao s mjesta nesreće.

Od Bogdanovića su se tijekom jučerašnjeg dana oprostili mnogi kolege i prijatelji među kojima su književnica Ivana Šojat, redatelj Branko Ištvančić, glumci Amar Bukvić, Jelena Perčin i brojni drugi. Tužna vijest pogodila je i Nives Celzijus koja je s Bogdanovićem surađivala u predstavi “Vitez slavonske ravni” 2016. godine u osječkom HNK.

- Bio je zaista divan prema meni kad sam se pojavila na glumačkoj sceni jer je za mene to bilo skroz novo iskustvo, od tadašnjih glumaca nisam nikog poznavala, friško sam ušla u nečiji teritorij i on je bio zaista jedan od onih glumaca koji se maksimalno potrudio da mi olakša boravak u Osijeku i da me opusti i da mi nabilda samopouzdanje u tim trenutcima u kojima mi je to zaista bilo potrebno- kazala je Nives za 24 sata i dodala da se trese od muke otkada je saznala za tužnu vijest.

- Nisam mislila da će biti takav ishod. Užasno me pogodio njegov gubitak, svi smo šokirani, vjerovala sam da će uspjeti. Bio je toliko snažan u svakom smislu riječi i kad sam čula prvu vijest što mu se dogodilo mislila sam si da će biti dobro, već sam vidjela kako se oporavio i da je uredu, ali me dotukla tužna vijest- zaključila je Nives Celzijus.

Foto: Davor Javorović/Dubravka Petrić/Pixsell

 

Komentara 3

BA
BakaMraz
20:00 26.12.2019.

Nista vise necu napisati o ovoj "hrvatskoj" "spisateljici" i "pjevacici", admini su toliko zatreskani u nju da vrlo sirokogrudno dijele zute i crvene kartone.

IM
Immanuell
20:21 26.12.2019.

Ne vrijedi nikakva snaga protiv drskog balonje bez vozačke u terencu. I djevojko draga, ne, ne može se baš svakome desiti .

DA
damyr26
17:29 03.01.2020.

Sise NC, e da ko u pnom vicu kad je Mujo reko Fati da se ubije, pira Fata kako, Mujo kaže zabi si nož u srce, kaže Fata di je to srce, Mujo odgovori dva prsta ispod sisa ..... dođee Fata kod doktora s nože u koljenu i NC također.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije