Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pet godina skrivanja

Nives Ivanković u tajnoj vezi s oženjenim Zlatkom Vujovićem?

nives ivankovic
Foto: pixsell
1/3
20.09.2010.
u 09:02

Bivši Hajdukov nogometaš uhvaćen je ispred kuće poznate glumice na splitskim Mejama gdje se par viđa svakodnevno.

Splitska glumica Nives Ivanković posljednjih je godina mudro šutjela o muškarcu u svom životu, a razlog tome je napokon otkriven. Naime, prema pisanju i fotografijama objavljenim u časopisu Extra, Nives je već pet godina u tajnoj ljubavnoj vezi s oženjenim bivšim nogometašem Hajduka Zlatkom Vujovićem koji je fotografiran ispred njene kuće na Mejama. Da riječ nije samo o prijateljstvu, dokazuje i informacija da se par godinama viđa svakodnevno, a ponekad ih je bilo moguće vidjeti vrlo prisne i na javnim mjestima.

Vujović je sa suprugom Katarinom u braku 28 godina i imaju dvoje već odrasle djece. Navodno je jednom napustio obitelj i preselio se kod glumice, ali se nakon kratkog vremena vratio supruzi.

Oboje ljubavnika na pitanje o svojemu odnosu nije imalo komentara.

Komentara 6

SO
sohnahoakasaa
13:51 20.09.2010.

vh1- nadam se da svaku normalnu osobu u ovoj državi SVE BOLI a ne sam Q sa kim ili čim se bilo tko *čuka*

BZ
Branko Zajec
14:20 20.09.2010.

Posljedica ovoga članka je, da više nije u tajnoj vezi !!!!

OB
-obrisani-
15:04 20.09.2010.

Jadan Zlatko na koga je spao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije