Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na koncertu

Nives Celzijus o nepromišljenom potezu: 'Naučila sam lekciju'

Foto: Instagram
1/4
30.07.2019.
u 09:44

Nives Celzijus se na društvenim mrežama požalila na probleme koji su je snašli na koncertu u Beletincu.

Okupana u znoj s mikrofonom u ruci, Nives Celzijus zabavljala je na koncertu publiku u Beletincu. Međutim, pjevačica i spisateljica nije očekivala da će požaliti odjevnu kombinaciju - haljinu od lateksa.

- A ovako je bilo u Beletincu. Ja sam saznala što znači kupanje u štiklama, točnije u moru znoja u mojim štiklama. Nikada eto nisam morala promijeniti štikle jer su toliko mokre da odbijaju poslušnost. No, za sve postoji prvi put. Naučila sam i jednu korisnu lekciju a ta je, nikad ne stavljati pred nastup one divne šljokičave kremice na tijelo ako ne želiš izgledati kao da si upravo izašao iz saune. No i uz more znoja i muke po štiklama bila je to nezaboravna zabava - napisala je Nives.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A ovako je bilo u Beletincu 🔥 Ja sam saznala šta znači kupanje u štiklama, točnije u moru znoja u mojim štiklama. Nikada eto nisam morala promjeniti štikle jer su toliko mokre da odbijaju poslušnost. No, za sve postoji prvi put. Naučila sam i jednu korisnu lekciju a ta je, nikad ne stavljati pred nastup one divne šljokičave kremice na tijelo ako ne želiš izgledati kao da si upravo izašao iz saune. 🤷‍♀️ No i uz more znoja i muke po štiklama bila je to nezaboravna zabava. Ljudi, hvala vam na pozitivi, veselju i što niste štedili glasnice. Obožavam vas...Hvala i ovim divnim fotografima što su zabilježili neke od trenutaka koje svakako želim da ostanu upamćeni ❤ #photo #ivanagnezovic #dominiksever

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

- Ljudi, hvala vam na pozitivi, veselju i što niste štedjeli glasnice. Obožavam vas...Hvala i ovim divnim fotografima što su zabilježili neke od trenutaka koje svakako želim da ostanu upamćeni - završila je Nives objavu, a fanovi su ju savjetovali da nije trebala obući haljinu od lateksa, ako se nije htjela uznojiti.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno objasnila kako udvarače odbija na dnevnoj bazi. Redovito komunicira s fanovima na društvenim mrežama. Na iznenađenje mnogih, većinom su to djevojke i žene raznih uzrasta. Često je pitaju za ljubavne i modne savjete, a pjevačica koja temeljito gradi bazu svojih fanova ne ustručava se upuštati u takve rasprave, čak i s nepoznatim ženama.

I to katkada spada, kaže, u njezin najdraži posao jer je vrlo odgovorna prema gotovo pola milijuna ljudi koji je prate na društvenim mrežama. Među porukama koje dobiva, naravno, ima svakakvih ponuda; pa čak i onih bračnih. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
09:48 30.07.2019.

Ima se sto viditi i to je u redu, striptiz a ne koncert

DU
Deleted user
11:27 30.07.2019.

Jesenti milu bigulicu, ta Celzijevka Nivesica je prvorazredna mučenica na mozak, i to tolika da ni jedna psihijatrijski postupak ne bi bio učinkovit kad bi se i primijenio. Neki misle da jedino preostaje moliti za nju pa joj se možda Bog smiluje. Tko će ga znati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije