Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaratile

Pratiteljica nazvala Nives otrcanom, evo što joj je ona odgovorila

Nives Celzijus
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/8
18.06.2019.
u 21:47

Naime, objavila je fotku u kupaćem kostimu s dubim dekolteom, što se jednoj pratiteljici nikako nije svidjelo, te ju je odlučila napasti u komentarima.

Nives Celzijus ponovno je zaratila s pratiteljicama. Naime, objavila je fotku u kupaćem kostimu s dubim dekolteom, što se jednoj pratiteljici nikako nije svidjelo, te ju je odlučila napasti u komentarima.

 

Foto: Instagram Asos

"Postoji li ijedna slika a da tebi nisu cice i guzice na izvolte? Otrcano", napisala je partiteljica, a pjevačica i spisateljica joj je ubrzo i odgovorila.

"E a kaj nisi komentirala na tim fotkama gdje se ne vidi ni sisa ni guzica? Evo imaš ove fotke iz Kopenhagena? Zašto na njima nisi komentirala, zašto? Mislim mogu ti ja reći zašto, ali predugo bi trajalo, a momentalno uživam u ljepotama Danske", napisala je Nives, a podržali su je i obožavatelji.

 Celzijus se zaputila se trenutno nalazi na odmoru u Kopenhagenu, a povela je i mlađu sestru Mateu Zeljković koju ne viđamo često.

- Evo lagana šetnjica po Kopenhagenu. Morale smo nabiti cvike da nam se ne vide ti podočnjaci do sisa, ali evo lijepo je - komentirala je Nives u videu na Instagramu.
 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije