Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Nina Badrić zaputila se na Lastovo pa pokazala kako uživa: 'Od danas rajski'

Foto: Instagram
1/14
17.07.2023.
u 21:00

A čim je stigla pjevačica je na Instagramu podijelila video kojim je snimila zvukove cvrčaka i mora

Glazbenica Nina Badrić (51) u nedjelju se uputila iz sparnog Zagreba na more, a ovaj put umjesto u svoju vikendicu na Hvaru otišla je za otok Lastovo. Badrić je na svom Instagram profilu s obožavateljima podijelila svoj put prema Lastovu, a otkrila je i u čemu sve uživa na otoku.

"Od danas rajski. I da… Zvijezda je pala čim sam došla na čudesno lijepo Lastovo", napisala je oduševljeno Badrić, a jedna mještanka odmah joj je uputila poziv za lokalni dječji vrtić. 

"Ako imate volje, svratite sutra do nas u dječji vrtić Biser Lastova, bilo bi nam drago!", napisala je jedna pratiteljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

A čim je stigla podijelila je video kojim je snimila zvukove cvrčaka i mora. U ponedjeljak je zatim podijelila fotografije na kojima je pozirala s mještaninom, a uz koje je napisala: "Mudrosti dana".

Podsjetimo, Nina je u lipnju na Melodijama Jadrana u splitskoj Galeriji Meštrović predstavila svoj novi duet s Petrom Grašom, pjesmu "Nemoj". 

VEZANI ČLANCI

- U svojoj karijeri rijetko posežem za duetima. U 27 godina karijere snimio sam ih svega nekoliko. Da bi se osjećao komforno u suradnjama mora se poklopiti sve - i trenutak i glazba i izvođač. Nina i ja već dugo vremena čekamo da se sve tri stvari susretnu i dočekali smo je u pjesmi “Nemoj". Uživao sam u suradnji s Ninom, jako volim njenu sugestiju i izvedbu, siguran sam da će to publika osjetiti! - ispričao je Petar.

Priču o sjajnoj suradnji dvoje prijatelja ispričala je i Nina.

- Od prvog upoznavanja,  Petar i ja smo se prepoznali kao glazbenici i ljudi i sve ove godine uz divna druženja koja nas vežu razgovaramo o našem duetu.Jako volim njegov senzibilitet i naprosto se razumijemo oduvijek. Dogodila se prava pjesma i trenutak za nas, a možda smo napokon pronašli vremena da sebi ispunimo davnu želju. Nadam se da će je publika zavoljeti kao što sam je i ja zavoljela na prvo slušanje - rekla je.

VIDEO Šerbedžija dobio 'škakljivo' pitanje o Tomu Cruiseu, pa otkrio nepoznat detalj o Nemogućoj misiji

Ključne riječi

Komentara 5

BI
Bigolino1
05:57 18.07.2023.

Hvala lijepo na svim tim kad si sam….

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
05:17 18.07.2023.

Rano je za krompir

Avatar HajdukLika
HajdukLika
23:08 17.07.2023.

Ma, jako zanimljivo. Više nekuka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije