Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sasvim iskrena

Pišek priznala da joj suprug nije od pomoći : 'Ponekad me zna izludjeti'

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/7
09.11.2018.
u 09:15

Nikolina Ristović vratila se u Hrvatsku nakon odmora u Americi te je odmah pohitala na novi modni događaj Fashion Destination.

Bivša TV voditeljica Nikolina Ristović, ex. Pišek iz prvih je redova pratila kreacije dizajnera na drugoj večeri modne manifestacije Fashion Destination. Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica progovorila je o svom modnom izričaju i otkrila kakve veze s time ima njezin suprug Vidoje. 

– Većinu odjevnih kombinacija biram sama. No kada sam u velikim dilemama, pitam muža za mišljenje. Uglavnom me tada zbuni još i više, tako da to pokušavam izbjegavati. Ali, on ima poprilično dobar modni ukus – rekla je Nikolina za 24 sata. 

Ristović je otkrila i kako joj u ormaru trogodišnje kćeri Une Sofije prevladava ružičasta boja, ali i da joj starija kći Hana zna ponekad ukrasti ponešto iz ormara. S obzirom na to da Hana studira medicinu u Engleskoj, ono što posudi od majke ne vraća joj tako brzo. 

– A što da radim? Mogu samo vrištati – našalila se Nikolina koja je u braku s Vidojem od 2013. godine. 

Osim nje, na reviju su stigli i Snježana Mehun, Tihana Harapin Zalepugin, Barbara Nola, Ivana Delač, Nenad Korkut i brojni drugi poznati. Svoje kreacije predstavili su Lokomotiva by Lana Puljić, Martina Herak, Ivana Cvrlje, Kayra Design, Showroom, Varteks i Martina Felja.

Pogledajte i kako su se poznate Hrvatice snašle na modnoj pisti. 

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar utunelu
utunelu
09:55 09.11.2018.

Nasla sam si lika debelog glupog i bogatog koji nece postavljati nikakva suvisna pitanja

LU
Lucr
15:57 09.11.2018.

Ajde moja Pisekica, sta te briga, uzmi sluskinju i nek ti pomaze😉

TR
trabant7
12:38 09.11.2018.

Dobro da i tebe može netko izludit, barem dok je "unutra".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije