Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Julie Theis

Netflixova zvijezda preselila se u Hrvatsku, pa probala hranu iz pekare: 'Ovo je tako dobro'

Foto: Instagram screenshot
1/5
19.05.2024.
u 10:19

Prvo je probala štrudlu s jabukama, koja joj se svidjela. Mnogi su joj preporučili da proba burek pa je to i učinila. Više joj se svidio onaj s mesom nego sa sirom. Probala je i kroasan s čokoladom i muffin. No oduševila ju je pizza calzone. "O, moj bože. Ovo je tako dobro. To mi je najbolje, pa onda burek s mesom, pa sa sirom", rekla je Julie. "Ako ste u Hrvatskoj, stanite u pekaru. Vrijedno je svih kalorija", dodala je.

Reality zvijezda Julie Theis proslavila se sudjelovanjem u Netflixovom reality showu "The Trust: A Game of Greed", a nakon snimanja Amerikanka je napustila svoj dom i doselila se u Hrvatsku.- Na društvenim mrežama često javlja svoje dojmove o Lijepoj Našoj te pokazuje koja je mjesta posjetila. Tako smo je imali priliku vidjeti u Dubrovniku, Splitu, Hvaru, a na ovom otoku snimila je i video u kojem isprobava našu hranu kojim je oduševila. Prvo je probala štrudlu s jabukama, koja joj se svidjela. Mnogi su joj preporučili da proba burek pa je to i učinila. Više joj se svidio onaj s mesom nego sa sirom. Probala je i kroasan s čokoladom i muffin. No oduševila ju je pizza calzone. "O, moj bože. Ovo je tako dobro. To mi je najbolje, pa onda burek s mesom, pa sa sirom", rekla je Julie. "Ako ste u Hrvatskoj, stanite u pekaru. Vrijedno je svih kalorija", dodala je.

Mnogi Hrvati javili su joj se u komentarima. "Probaj burek s jogurtom", "Najbolja stvar kod nas - pekare su na svakom koraku", "Pripremi se na hrpu komentara gdje ti govore da 'ne postoji burek sa sirom'", "Mi Hrvati obožavamo pekare. Probaj krumpirušu. Slična je bureku, samo s krumpirom", "Zbog tvojih videa, ja se želim preseliti u Hrvatsku", neki su od komentara.

@julietheis Bakery Haul in Croatia 🥐 #Foodhaul #Croatia #Hvar #LivingAbroad ♬ original sound - Julie Theis

Julie je prvotno htjela živjeti u Los Angelesu. "Riješila sam se stana, prodala sav namještaj, kupila novi auto da se mogu vozati u L.A.-ju... Odjednom kao da su stvari krenule nizbrdo. Stvorila mi se neka tjeskoba oko odlaska u L.A. Odlučila sam meditirati i bilo je jasno da mi je svemir rekao da ne idem u L.A. OK, neću ići, ali što da radim kad sam upravo prodala sve što imam? Svemir mi je rekao da se preselim u Hrvatsku", objasnila je.

U jednom je videu otkrila što najviše mrzi u Europi. "Volim Hrvatsku, ali, dajte, ljudi, morate prestati pušiti. Kosa mi miriše kao pepeljara. Da ne govorim o odjeći. U Americi nije dozvoljeno pušiti ni na javnim mjestima jer je pušenje loše i za druge ljude oko vas", požalila se jednom prilikom.

GALERIJA Doček Baby Lasagne u Zagrebu

 
1/113

Inače, mnogi poznati biraju Hrvatsku za svoj odmor, a od nedavno i za svoj važan dan - vjenčanje. Naime, manje od dva tjedna dijele nas od vjenčanja godine u Dubrovniku! Kako domaći mediji izvještavaju, sudbonosno 'da' u Dubrovniku će izreći Nicole Artukovich, inače Amerikanka konavosko-hercegovačkih korijena te zaručnica poznatog hokejaša Liama Stewarta, sina slavnog glazbenika Roda Stewarta i supermodela Rachel Hunter. Dubrovčani se nadaju da će ih posjetiti i slavni britanski glazbenik koji 19. svibnja nastupa u Sloveniji, a prema svemu sudeći nema sumnje da će se i on pojaviti na dubrovačkom vjenčanju svoga sina.

VIDEO Maja Šuput javila se iz Španjolske i pokazala kao se Bloom kupa u kupaćima čija cijena će vas iznenaditi

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
10:53 19.05.2024.

gledam ovu curu-zgodna. ali ako skines sminku (2 mm) onda ostaje ne bas tako lijepo lice. imamo mi puno lijepsih cura. zasto ne uspijevaju vani ne znam (mozda im je tesko kleknuti, sto je must za uspjeh) ali mislim da treba vise o njima ... evo za pocetak ona koja je izgubila kg i sada izgkleda jako lijepo.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
11:03 19.05.2024.

Nikad čuo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije