Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretna jelena

Nekad je bila Miss Jugoslavije, danas je udana za šeika: Nikad mi nije rekao 'ne'

šeik
Foto: Instagram
14.12.2014.
u 15:55

Iako prema tamošnjem zakonu šeici imaju pravo na više žena, Saed je samo sa Jelenom

Nekad je bila Miss Jugoslavije, a danas je Jelena bin Drai uspješna poslovna žena i supruga šeika iz Dubaija, Saeeda bin Draija.

Za srpski Blic otkrila je kako joj je njen suprug najveća potpora te da je ona jedina žena u njegovom životu. Iako prema tamošnjem zakonu šeici imaju pravo na više žena, Saed je samo sa Jelenom. - Sretna sam što imam njega koji već više od jednog desetljeća podržava sve što ja želim i sve što me čini sretnom, a to je, između ostalog, humanitarni rad. Nikad mi nije rekao ne kad sam ga tražila novac. Kao i Arapi općenito, rekla je kroz smijeh nekadašnja misica.

O svom se humanitarnom radu ne hvali previše, već kaže kako ne pravi razliku između ljudi, vjera i nacija. - Ne pravim razliku između Srbije ili bilo koje druge zemlje kad je riječ o humanitarnom radu. Moja djeca potječu iz mješovitog braka, od majke pravoslavke-kršćanke te oca muslimana tako da za mene u tom smislu ne postoji nikakva granica što se tiče vjere, religije, kulture, boje kože i nacionalnosti. Osim što se bavi humanitarnim radom, Jelena je majka troje djece te ima nekoliko tvrtki.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Komentara 43

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:07 14.12.2014.

Koga briga za koga se udala i kako zivi bivsa miss srbije?

Avatar commentator
commentator
18:24 14.12.2014.

Zar je to toliko važno da danas i jutarnjak "izvještava" o tome?

SE
sestrićna
20:59 14.12.2014.

kad god se naguz.la nikad joj nije rekao ne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije