Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADNA BOL

Naš poznati influencer hitno je završio na operaciji: Život ti priredi svašta u 24 sata

Foto: Instagram
1/10
15.04.2024.
u 10:45

Marko Vuletić javio se svojim pratiteljima iz bolnice i otkrio im je kako je zbog bolova u trbuhu završio na operaciji i opisao je kako se osjeća

Influencer Marko Vuletić, koji na Instagramu ima preko 282 tisuće pratitelja dok ga na YouTubeu prati 313 tisuća pratitelja, objavio je pratiteljima fotografiju iz bolničke sobe i otkrio kako je bio na hitnoj operaciji. - Život ti priredi svašta u 24 sata. Prvo je počela neka bol u trbuhu, nikad je do sad nisan ima. U panici odem na hitnu i žena mi kaže možda je slijepo crijevo. Sinoć operiran, jutros bez slijepog crijeva i nikad zgodniji - napisao je Marko uz fotografiju iz bolnice koju je objavio na Instagramu. U komentarima njegovi brojni pratitelji poželjeli su mu brz oporavak. U svojim instagram storyjima Marko je objavio i kako u bolnici nakon operacije smije jesti samo juhu i čaj. Napisao je i kako je najprije mislio kako se radi o trovanju hranom i otišao je na Hitnu u Trogir.

Napisao je kako ga je boljelo u predjelu prepona i to toliko da taj dio nije mogao ni dotaknuti. Iz Trogira je otišao u Split u bolnicu gdje su mu odmah napravili sve potrebne pretrage. - Stvarno sve pohvale za doktore jer se operacija organizirala u 20 minuta - napisao je Marko na Instagramu o svom iskustvu u splitskoj bolnici i dodao je kako je operacija bila rutinska i trajala je oko pola sata, ali će još neko vrijeme ostati u bolnici.

 

 

VEZANI ČLANCI

Marko je jedan od naših najpoznatijih influencera i sa svojim pratiteljima često progovara o najvažnijim životnim temama i psihologiji odgoja, a često detalje priča i u svom podcastu "Šta je s glavon?", kao i na TikToku. U jednom od videa na TikToku, gdje ima preko 320 tisuća pratitelja prisjetio se i svog odrastanja koje nije bilo nimalo lako zbog vršnjačkog nasilja.

"Cijeli život ću pamtiti imena koja su me u djetinjstvu zlostavljala. Nisi samo ti prošao kroz to. Ja ću ti ispričati kako je to izgledalo kod mene. Tukli su me kišobranima, bacali klupe na mene, i sad naćuli svoje uši... Samo zato što sam nosio maslinasto zelene hlače. Ja sam cijelo odrastanje bio trn u oku nekome tko nije bio zadovoljan sa samim sobom i onda je to izlazilo preko mene u obliku agresije. I tad kad se to dešavalo, ja sam mislio da sam ja kriv. Zašto se ja jednostavno ne mogu uklopiti u sredinu? Zašto ja ne mogu biti kao svi drugi i igrati nogomet? Što je to u meni da ja to ne mogu napraviti? Ja danas pamtim tim ljudima imena. I onima koji su htjeli doći i zapaliti mi kosu, koji su se smijali da je netko bacao klupu na mene, a nisu ništa napravili. I sve to dolazi iz obitelji. Meni je jedino žao što ja te ljude nisam mogao pogledati u oči i reći im: ‘Žao mi je što nemaš ljubav koju sam ja imao‘. Ja imam toliko dobre roditelje koji su uvijek sa mnom razgovarali i vodili brigu da sam ja sretan i zadovoljan. I vjerujte, sve to prođe. Danas imam 25 godina, odrastao sam i na spomen tih ljudi meni samo bude žao. Kao mali zaključak, mislim da svi zajedno možemo puno više napraviti nego nekoga maltretirati”, zaključio je Marko u videu koji je podijelio. Pratitelji su oduševljeni njegovom iskrenošću i želji da o svemu progovara na društvenim mrežama. 

VIDEO Alka Vuica ekskluzivno otkrila ime jedine osobe s kojom ne priča: 'Čak je i izbjegavam pozdraviti!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije