Naslovnica Showbiz Zvijezde

Nakon Uskrsa u "Najbolje godine" ulazi Dolores Lambaša

Dolores glumi sportašicu Vanju koja na posljednjem natjecanju nije prošla dopinški test. Vanja se tako našla u središtu sportskog i medijskog skandala te, prerušena u muškarca, spas od novinara koji je prate u stopu traži u Dragošju.
25. ožujka 2010. u 14:18 1 komentara 145 prikaza
dolores lambaša
Foto: Luka Klun/VLM

Nakon Uskrsa u "Najbolje godine" stiže Dolores Lambaša. I to ulogom sportašice Vanje koja je u streličarstvu osvajala brojne zlatne medalje, no na svom posljednjem natjecanju nije prošla dopinški test. Vanja se tako našla u središtu sportskog i medijskog skandala te prerušena u muškarca spas od novinara koji je prate u stopu traži u Dragošju. 

Kako je Vanja nesigurna osoba, Dragošje će postati prekretnica u njezinu životu, jer će u njemu i sebi i drugima pokušati dokazati da je prava punokrvna žena. Kako bi ostvarila svoj cilj, sprijateljit će se sa Saškom (Mirta Zečević) koja će joj postati mentorica i pokazati joj osnove ženskog ponašanja. Vanja će silom htjeti izgubiti svoju nevinost, a gostionica u Dragošju učinit će joj se kao pravo mjesto za pronalazak idealnog partnera.

Detonantno izgaranje
Neželjeno detonantno izgaranje
Što je famozni „misfire“ koji često spominju u Top Gearu i The Grand touru

A1 izdvaja za Vas