Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zna što mu je činiti

Nakon afere s udanom pjevačicom obitelj gradonačelnika Banje Luke ima jasnu poruku za njega

Nastupom Stefana Milenkovića svečano otvoren  festival "Banja Luka Fest" na tvrđavi Kastel
Foto: Borislav Zdrinja
1/6
29.10.2021.
u 12:24

Draško Stanivuković imao je aferu s pjevačicom Tanjom Savić dok je bio u vezi s djevojkom Kristinom s kojom je planirao vjenčanje

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković u centru je medijske pozornosti zadnjih dana zbog svog ljubavnog života. Naime, Draško je navodno imao aferu sa srpskom pjevačicom Tanjom Savić i tu aferu u jednoj televizijskoj emisiji razotkrila je voditeljica Jovana Jeremić i zbog toga je Stanivukovića odmah ostavila njegova tadašnja djevojka. Obitelj gradonačelnika Stanivukovića, piše Blic, bila je šokirana kada je doznala za njegovu aferu s pjevačicom i nije htjela prihvatiti tu vezu.

– Tanja i Draško vješto su se skrivali, a počeli su se viđati dok je on još bio u vezi s Kristinom s kojom se trebao vjenčati, ali ona ga je ovo ljeto ostavila kada je doznala da ju je prevario s pjevačicom. Draškova obitelj, koja je imućna, nije uopće znala za njegovu aferu s Tanjom i nisu imali pojma da je ta afera razlog zbog kojeg je Kristina ostavila Draška. Nakon medijskih napisa o njegovoj prevari obitelj je razgovarala s Draškom i jasno su mu dali do znanja kako ne podržavaju tu vezu i smatraju kako Tanja nije osoba koja je idealna za njega. Obitelj mu je naglasila kako Tanja već ima svoju obitelj, supruga Dušana i dvoje djece i zato ne podržavaju njihovu vezu. Naglasili su mu i kako je je na važnoj funkciji i ne smije si dopustiti takve napise u novinama – rekao je izvor blizak Drašku, a to prenosi Blic.

Draško je na kraju pristao reći Tanji kako bi bilo dobro da se neko vrijeme ne vide i ne čuju, ali prešutio joj je razgovor s obitelji te je nakon njihova uplitanja odlučio više se ne viđati s Tanjom.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 20 Alan Hržica: “Na našim koncertima su ljudi, Bog i ja.”

 

Ključne riječi

Komentara 7

PE
PetrusManus
13:36 29.10.2021.

Na što ste vi spali, ovo je nekad bila ozbiljna novina, a sad su samo vesti iz komšiluka.

Avatar Antidomoljub
Antidomoljub
13:13 29.10.2021.

Afera, daj molim te.

ST
StaTeBrigaaa
14:05 01.11.2021.

Članak o Tanji Savić,a slika Jelene Tomašević 🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije