Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznate face

Na premijeru filma "Seks i grad 2" Severina došla bez štake i Slavka

seks i grad (1)
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/8
02.06.2010.
u 09:29

Nove zgode Carrie i njene ženske družine privukle su u zagrebački Cinestar naše poznate dame. Vanna je došla u društvu supruga Andrije Vrdoljaka, dok je Nina Badrić bila sama.

Premijera filma „Seks i grad 2“ privukla je u zagrebački Cinestar poznate face, i to uglavnom nježnijeg spola koje su s nestrpljenjem iščekivale nove zgode popularne Carrie i njenih cura.

– Inače izbjegavam premijere filmova jer se vi novinari uvijek pojavite na njima, ali ovu nisam mogla propustiti –priznala je Severina koja je u kino došla bez dečka Slavka Šainovića i bez štake uz čiju pomoć hoda otkako je pala na nastupu u Splitu.

Vanna je film gledala u društvu supruga Andrije Vrdoljaka, a Nina Badrić, koja se pomirila sa suprugom Bernardom Krasnićem, došla je bez pratnje. Film su pogledale i Nikolina Pišek sa kćeri Hanom, Mirna Maras, Mirna Zidarić, Sanja Duggan, Kristina Smoje, Lana Biondić i drugi.

Komentara 5

OB
-obrisani-
17:51 10.06.2010.

Napred Seve, sve ih rasturi.

CV
cvrkut
10:07 02.06.2010.

Stvarno profesionalan članak

Avatar troll
troll
10:23 02.06.2010.

sad kad znam tko je bio na premijeri ovog remek djela mogu mirno umrijet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije