Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranka Kosor

'Mom sinu nije bilo lako, slijedili su ga i dobivao je anonimna pisma'

Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/6
15.02.2019.
u 21:14

Jadranka Kosor je bila gošća kod Paole Valić Bekić u IN Magazinu i pričala je o odgoju sina Lovre

U rubrici Mamine drame koje u sklopu IN Magazina vodi i uređuje Paola Valić Bekić gošća je ovaj put bila bivša premijerka Jadranka Kosor.

Njen sin Lovro danas je odrastao i sada je i sam roditelj, a Kosor se prisjetila njegovog odrastanja i kroz što su sve zajedno prolazili pogotovo kroz vrijeme kad se Kosor aktivno bavila politikom. 

- Teško je biti roditelj, a biti samohrana majka je osobito teško i zahtjevno i osobito teško i zahtjevno bilo je i mom sinu, prošao je težak put djeteta kojeg su na poseban način propitivali mnogi od vršnjaka do medija,  ali uspio je ostati stabilan i izrastao je u sjajnu osobu. Doživio je puno lijepoga ali i puno ružnog - rekla je Kosor i prisjetila se s kakvim se sve situacijama Lovro morao nositi.

- Nosio je veliki dio tog tereta, dobivao je i anonima pisma, slijedili su ga i pokušavali su mu svašta utrpati. Kaže kako su kao i svaki roditelj i dijete imali sukoba, pogotovo u periodu kad su njegovi vršnjaci počeli izlaziti. 

 

 

- S 13-14 godina dečki iz njegove generacije su više izlazili i ja to nisam dopuštala jer je škola bila rano ujutro i došli smo u sukob. Pitao me zašto on ne može a drugi mogu,ja sam mu rekla da ja nisam njihova mama, nego njegova. Kod vrijednosti koje joj je bilo važno da Lovro usvoji Kosor ističe sljedeće:

- Bilo mi je važno da poštuje druge, da razvije svijest koliko je hrabrost u životu važna i bilo mi je važno da bude marljiv.

Priznala je kako je uvijek dok je Lovro bio mali, ali i kasnije uvijek osjećala grižnju savjesti što nije dovoljno uživala s njim jer je stalno bila bila u brizi i strepila je nad njim. 

Komentara 50

PA
pax5
21:24 15.02.2019.

Tko je ona????

ST
stric15
21:27 15.02.2019.

... jadna jaca , jadni lovro .... nije bilo lako ali jadni sve su izdržali...

BA
bazinga
21:30 15.02.2019.

Ima li klipan tatu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije