Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rođena dama

Jadranka Kosor objavila sliku iz mladosti: Kao Sofia Loren ste

Jadranka Kosor
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
13.02.2019.
u 12:27

Njeni pratitelji na društvenoj mreži Twitter bili su oduševljeni novom fotografijom koju je objavila i udijelili su joj brojne komplimente.

Bivša premijerka Jadranka Kosor u zadnje vrijeme sve češće se prisjeća svoje mladosti i fotografije iz tog vremena objavljuje na svom Twitter profilu.

Nedavno je objavila fotografiju iz studentskih dana, a sada je s obožavateljima podijelila fotku na kojoj je sa sinom Lovrom, a koja je, sudeći po ambijentu i odjeći snimljena negdje uz more gdje je Kosor ljetovala sa sinom.

 

 

Njeni pratitelji na društvenoj mreži Twitter bili su oduševljeni ovom objavom i udijelili su joj brojne komplimente.

- Kao Sofia Loren. Vi ste baš rođena dama. Da Vam kažem nešto; prelijepi ste bili, za današnje vrijeme mogu samo reći godine Vam ništa ne mogu - poručili su joj obožavatelji.

Ključne riječi

Komentara 5

CR
crodux
12:51 13.02.2019.

iz njezinog se primjera točno vidi kakav je vrh HDZ.-a i tko vlada, kad je na kraju koalirala sa Josipovićem! znači danas sutra očekujemo koaliciju Plenković Milanović?!

Avatar Apsalar
Apsalar
12:49 13.02.2019.

Kosorici fali pažnje.. medijske i svake druge. Nije lako s konja na magarca... moć je neusporediva s bilo čim drugim. Kad bez tog ostaneš, ko Kerum postaneš.

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
12:50 13.02.2019.

Sve za medijsko isticanje, samo se nema što istaknuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije