Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THE GREATEST DANCER

Mladić s Downovim sindromom postao senzacija plešući u popularnom showu

Andrew je oduševio žiri
Foto: BBC/Screenshot
1/4
11.01.2019.
u 20:37

Video je u samo nekoliko dana pogledan više od 30 milijuna puta, a na njemu je Andrew pokazao zavidno plesno umijeće uz veliki hit Justina Timberlakea "Can't Stop This Feeling".

Nastup Andrewa, 21-godišnjeg mladića koji ima Downov sindrom, postao je viralni hit zahvaljujući njegovim fantastičnim pokretima kojima je oduševio gledatelje BBC-jevog showa "The Greatest Dancer". Video je u samo nekoliko dana pogledan više od 30 milijuna puta, a na njemu je Andrew pokazao zavidno plesno umijeće uz veliki hit Justina Timberlakea "Can't Stop This Feeling". 

- Počeo je izvoditi plesove iz showa kad je imao 11 godina dok je gledao show "Strictly Come Dancing" jer ga je to veselilo. Ima urođen osjećaj za ritam, a ples ga je napunio samopuzdanjem  - kazala je mladićeva majka Donna koja je i bila uz njega tijekom nastupa. Inače u ovom showu plesač nastupa iza ogledala koje se otvori tek ako 75 posto publike glasa za njegov prolaz. Andrew je to postigao već nakon 30 sekundi nastupa, a nakon što je vidio publiku na trenutak je zastao jer su ga svi dočekali ovacijama.

Članica žirija je i pop zvijezda Cheryl Cole koja je i zaplakala tijekom Andrewovog nastupa. 

- Stvarno me dirnuo njegov nastup, bio je fantastičan. Andrew, bila je privilegija gledati te kako uživaš u plesu - kazala je uplakana Cheryl. 

Pogledajte video u kojem smo ugostili članove Cirque du Soleil koji su nam otkrili sve o njihovom showu “Toruk – Prvi let”

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
21:22 11.01.2019.

Svaka čast!

SA
samoborka
21:28 11.01.2019.

Mislila sam prije gledanja nastupa da je pobijedio na temelju sindroma kojeg ima,tj na racun sazaljenja. Ali mali dobro plese i nije nezasluzeno. Kod nas je dakako obratno..dovoljno je biti iz "regiona" i peci cevape na pozornici..i pobjeda ti je zajamcena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije