Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reality show

Saša Vujnović pobjednik Farme: 'Jako sam ponosan na sebe!'

Saša Vujnović pobjednik Farme
Foto: Nova TV
1/3
17.12.2018.
u 22:02

"U životu sam imao uspona i padova, većinom su to padovi. Iza mene je 13 tjedana borbe, sada sam pobjednik"

Saša Vujnović pobjednik je šeste sezone popularnog reality showa Farma.

Saša je u finalnom dvoboju pobijedio Juricu i postao pobjednik šeste sezone reality showa 'Farma' osvojivši glavnu nagradu od 488 tisuća kuna. Prisjetio se Edite Ptičar, natjecateljice u Farmi koja je poginula u prometnoj nesreći.

- Prvu pobjedu na poligonu sam posvetio Anici. Drugu sam posvetio Editi. Treću sam posvetio sebi, ali ova večeras mi je bila najbitnija - za moga sina! Jako sam ponosan na sebe! - rekao je Vujnović.

Foto: Nova TV

Do glavne nagrade finaliste je čekao finalni dvoboj od četiri faze. U prvoj fazi Saša i Jurica morali su od drva sagraditi toranj do polovine zvona. U drugoj fazi čekalo ih je uže po kojem su se morali popeti da bi dohvatili sjekiru kojom su u trećoj fazi morali iscijepati balvan. Na balvanu se nalazio crveni prsten s ključevima od kojih je jedan od njih otvarao vrata staklene kutije u kojoj se nalazila štedna knjižica s 488 dukata, odnosno glavna nagrada. Dok je Jurica još uvijek cijepao balvan, Saša je polako, ali sigurno tražio ključ koji otvara vratašca staklene kutije.

- U životu sam imao uspona i padova, većinom su to padovi. Iza mene je 13 tjedana borbe, sada sam pobjednik. Jedno poglavlje u životu sam zatvorio i sada otvaram novo, sada se više nikome ne moram dokazivati. O dobru i zlu sam naučio da uvijek dobar čovjek pobjeđuje, kao što se sada dogodilo. Druge je pojela pohlepa, a ja nisam bio toliko pohlepan, trud i rad se isplatio! - poručio je popularni Sale napuštajući arenu.

Iako je očekivao pobjedu, Jurici je za dlaku izmaknula, no kaže, ipak se osjeća fantastično.

- Drago mi je zbog Saše. Ja sam se suprotstavio najjače što sam mogao. Bio sam koncentriran na sve. Jednostavno je bio bolji i jednostavno je bio takav dan. Nije išlo - poručio je Jurica.

Saša je kao pobjednik zaključao vrata kuće u kojoj su farmeri boravili gotovo četiri mjeseca. Ključ je predao mentoru Joži i posljednji put zazvonio!

Pokopana tragično preminula sudionica showa Farma:

Saša Vujnović pobjednik Farme
1/7
Ključne riječi

Komentara 30

ZB
Zlatan.balkanac
06:37 18.12.2018.

Drago mi je da je uspio, I pobjedio one napuhance, Šta su oni mislili napumpani mišiči da su snaga.

DU
Deleted user
22:18 17.12.2018.

Izuzetno mi je drago što je Saša zasluženo pobijedio, prvenstveno zbog toga što su ona tri žohara već dijelili novce i oči su im se okretale k'o u crtiću. Ipak bilo je teško gledati finale zbog Edite. Nadam se samo da je Saša dobro uložio novce.

FA
fake
23:23 17.12.2018.

Krescencije, odličan komentar.Potpisujem sve što si napisao.Bravo.Inače, ovaj put je pobjedila pravda, rad i poštenje a ne onaj Trio Fantastikus kojega ćemo jedino pamtiti po podmuklosti, spačkama i svemu lošemu.Od ufuranog doktora i Jure do onog nadobudnog i podmukolog spletkarošaa Roberta.Kopali su Saši cijelo vrijeme jamu u koju su na kraju sami upali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije