Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Saša Vujnović pobjednik Farme: 'Jako sam ponosan na sebe!'

"U životu sam imao uspona i padova, većinom su to padovi. Iza mene je 13 tjedana borbe, sada sam pobjednik"
17. prosinca 2018. u 22:02 30 komentara 30428 prikaza
Saša Vujnović pobjednik Farme
Foto: Nova TV
Pogledajte galeriju 1/3

Saša Vujnović pobjednik je šeste sezone popularnog reality showa Farma.

'NJU SE NE ZABORAVLJA' Poginula Edita Ptičar (24) iz showa Farma: Sletjela je u kanal, nije bila vezana

Saša je u finalnom dvoboju pobijedio Juricu i postao pobjednik šeste sezone reality showa 'Farma' osvojivši glavnu nagradu od 488 tisuća kuna. Prisjetio se Edite Ptičar, natjecateljice u Farmi koja je poginula u prometnoj nesreći.

- Prvu pobjedu na poligonu sam posvetio Anici. Drugu sam posvetio Editi. Treću sam posvetio sebi, ali ova večeras mi je bila najbitnija - za moga sina! Jako sam ponosan na sebe! - rekao je Vujnović.

Saša Vujnović pobjednik Farme | Autor : Nova TV Foto: Nova TV

Do glavne nagrade finaliste je čekao finalni dvoboj od četiri faze. U prvoj fazi Saša i Jurica morali su od drva sagraditi toranj do polovine zvona. U drugoj fazi čekalo ih je uže po kojem su se morali popeti da bi dohvatili sjekiru kojom su u trećoj fazi morali iscijepati balvan. Na balvanu se nalazio crveni prsten s ključevima od kojih je jedan od njih otvarao vrata staklene kutije u kojoj se nalazila štedna knjižica s 488 dukata, odnosno glavna nagrada. Dok je Jurica još uvijek cijepao balvan, Saša je polako, ali sigurno tražio ključ koji otvara vratašca staklene kutije.

prisjećanje voditelja Drele o poginuloj natjecateljici: "Editi ništa nije bilo teško"

- U životu sam imao uspona i padova, većinom su to padovi. Iza mene je 13 tjedana borbe, sada sam pobjednik. Jedno poglavlje u životu sam zatvorio i sada otvaram novo, sada se više nikome ne moram dokazivati. O dobru i zlu sam naučio da uvijek dobar čovjek pobjeđuje, kao što se sada dogodilo. Druge je pojela pohlepa, a ja nisam bio toliko pohlepan, trud i rad se isplatio! - poručio je popularni Sale napuštajući arenu.

Iako je očekivao pobjedu, Jurici je za dlaku izmaknula, no kaže, ipak se osjeća fantastično.

- Drago mi je zbog Saše. Ja sam se suprotstavio najjače što sam mogao. Bio sam koncentriran na sve. Jednostavno je bio bolji i jednostavno je bio takav dan. Nije išlo - poručio je Jurica.

Saša je kao pobjednik zaključao vrata kuće u kojoj su farmeri boravili gotovo četiri mjeseca. Ključ je predao mentoru Joži i posljednji put zazvonio!

Pokopana tragično preminula sudionica showa Farma:

Saša Vujnović pobjednik Farme
1 / 7
Na mjesnom groblju u Kloštar-Ivaniću danas je pokopana Edita Ptičar, natjecateljica ovogodišnjeg izdanja Farme koja je tragično preminula u prometnoj nesreći u petak. 
Pratimo li ishode?
Građani žele znati koje bolnice imaju najbolje ishode liječenja
  • Zlatan.balkanac:

    Drago mi je da je uspio, I pobjedio one napuhance, Šta su oni mislili napumpani mišiči da su snaga.

  • Deleted user:

    Izuzetno mi je drago što je Saša zasluženo pobijedio, prvenstveno zbog toga što su ona tri žohara već dijelili novce i oči su im se okretale k'o u crtiću. Ipak bilo je teško gledati finale zbog Edite. Nadam se samo ... prikaži još! da je Saša dobro uložio novce.

  • fake:

    Krescencije, odličan komentar.Potpisujem sve što si napisao.Bravo.Inače, ovaj put je pobjedila pravda, rad i poštenje a ne onaj Trio Fantastikus kojega ćemo jedino pamtiti po podmuklosti, spačkama i svemu lošemu.Od ufuranog doktora i Jure do onog nadobudnog i podmukolog spletkaroša ... prikaži još!a Roberta.Kopali su Saši cijelo vrijeme jamu u koju su na kraju sami upali.