Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesna snimka

Misica postala hit na društvenim mrežama, ljudi se valjaju od smijeha zbog njezinog predstavljanja

Foto: Twitter/Screenshot
1/6
09.01.2023.
u 19:30

Predstavnica Francuske Eva Colas na izboru za Miss Universe 2018. godine doživjela je malu 'nezgodu', a njezino predstavljanje i danas je hit na društvenim mrežama.

Iako se već godinama izbori ljepote bore da vrate izgubljeni stari sjaj ovih se dana izbor za Miss Universe iz 2018. godine ovih se dana ponovno našao u fokusu javnosti. I to zbog predstavnice Francuske Eve Colas koja je izazvala salve smijeha na društvenim mrežama načinom na koji je izrekla ime svoje države tijekom predstavljanja na pozornici. Snimka predstavljanja osvanula je na Tik Toku i Twitteru i mnoge zabavila. Naime, dok ostale djevojke snažno uzvikuju ime svoje države francuskoj predstavnici puknuo je glas i mnoge i neke preplašio, a druge dobro nasmijao. 

- Nisam znao da još uvijek postoji natjecanje za Miss, ali kako Francuskinja predstavlja sebe gledao sam pola sata - glasi komentar jednog korisnika koji je urnebesnu snimku objavio na Twitteru. Video je do sada prikupio desetke milijune pregleda i mnoštvo komentara. "Ovo je urnebesno", "Toliko sam čekala da dođe do Francuske, ali na kraju se isplatilo", "Pogledala sam ovo milijun puta", "Zašto ona grakće?", samo su neki od komentara ispod snimke.

 

VIDEO Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu

Komentara 3

Avatar Tombstone
Tombstone
00:00 10.01.2023.

Da. Poslije dodju doma I previjaju se od placa vidjevsi svoju zenu, odnosno ako su zene stavsi pred ogledalo.

NI
Nidge
22:09 09.01.2023.

Ovo je smješno samo ako si blago retardiran....

MA
Mayay
15:34 10.01.2023.

Da, upravo se valjam od smijeha🙄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije