Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje je za par dana

Kontroverzni influencer iz pritvora prebačen u bolnicu zbog sumnjive izrasline na plućima

Foto: Youtube screenshot
1/6
09.01.2023.
u 09:30

Andrew Tate se u pritvoru nalazi već neko vrijeme, zbog sumnje na trgovinu ljudima, silovanje i udruživanje u kriminalnu skupinu.

Jedan od najomraženijih ljudi na Internetu, kontroverzni influencer Andrew Tate (36), iz pritvora je prebačen u bolnicu zbog izraslina na plućima koje su se pojavile. O svemu je obavijestio pratitelje na Twitteru, društvenoj mreži koja mu se vratila u studenom prošle godine nakon pet godina. 

- Matrix me napao - napisao je na Twitteru Tate koji je zatražio pregled liječnika te mu je napravljena i biopsija kako bi se uvjerio da izraslina nije kancerogena. 

Inače, Tate se u pritvoru nalazi već neko vrijeme, zbog sumnje na trgovinu ljudima, silovanje i udruživanje u kriminalnu skupinu. Uhitile su ga rumunjske vlasti i 30 dana će biti pod istragom. U pritvoru je i njegov brat Tristan Tate. Tateovo suđenje je za nekoliko dana, navodi portal Dexerto.

Prema podcastima u kojima sudjeluje i videima koje objavljuje (često na platformama na kojima se takav sadržaj plaća)  njegov stav o ženama je da su vlasništvo muškaraca, te da bi ženu koja ga optužuje za prevaru zadavio. Fascinantni su i njegovi videi o tome kako se treba ponašati 'pravi muškarac' - na primjer, tvrdi da bi osoba kako bi postala pravi muškarac trebala piti samo običnu vodu, a ne gaziranu, jer mjehurići u piću nisu dovoljno muževni, te da ne bi smjeli imati mačke kao kućne ljubimce nego isključivo pse. Da, možda bi to bilo smiješno ili zabavno, da su njegove izjave zafrkancija ili trolanje, no Andrew, inače prvak u kickboxu, ono što govori stvarno i misli. Da ne voli žene jasno je odmah iz razloga zbog kojeg je izbačen iz Big Brother kuće.  Godine 2016. diskvalificiran je, jer je u javnost izašao video u kojem se vidi da tuče ženu remenom. Tate bez srama promovira mizoginiju, a mladima pokušava usaditi svoja uvjerenja. Ovaj 36- godišnjak kaže da izlazi na spojeve samo s djevojkama u dobi od 18 i 19 godina, a svoje bivše naziva glupim ku****.

Osim Andrewa, problematičan je i njegov brat Tristan, njegov najbolji prijatelj i kako ga u nekim videima opisuje - srodna duša.  Obojica su optuženi da su zgrnuli milijune na webcam stranicama koje targetiraju usamljene muškarce koji padaju na lažne manekenke s tužnim životnim pričama. Braća poriču sve optužbe, pa čak i oni da su u svojoj vili u rumunjskoj zarobljenu držali 21-godišnjakinju. Taj slučaj se još uvijek istražuje.

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije