Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otac Vidoja Ristovića

Miša Grof otkrio da kupuje novu kuću u Hrvatskoj i progovorio o Nikolini: 'Pomoći ću joj naći posao'

Beograd: Posljednji ispraćaj Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Pišek
Foto: Amir Hamzagic
1/6
27.07.2022.
u 09:37

– S Nikolinom nisam ni u kakvom imovinskom sporu, pobogu. Da se imovina dijeli, tko vam je to rekao? To su dezinformacije – kaže Viktor Ristović.

Otac pokojnog Vidoja Ristovića, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, nedavno je kratko boravio u Zagrebu, a sada je medijima otkrio pravi razlog svog dolaska, a progovorio je i o snahi Nikolini Ristović (46). 

– Nisam išao angažirati odvjetnika oko imovine, nego imam odvjetnika u Zagrebu. S Nikolinom nisam ni u kakvom imovinskom sporu, pobogu. Da se imovina dijeli, tko vam je to rekao? To su dezinformacije. Ja, naime, kupujem kuću u Opatiji – rekao je Miša Grof za 24 sata.  – Nisam posjetio Vidojevo društvo kad sam bio u Zagrebu, pa on se tamo družio s ljudima koje je preko mene upoznao – dodao je Miša Grof. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
Otkrio je i u kakvom je odnosu trenutačno s Nikolinom Ristović. Kako kaže, on i Nikolina redovno se čuju, ali zadnjih nekoliko dana nisu bili u kontaktu. Navodno se Nikolina zbog velikog kredita, koji su digli ona i Vidoje za kuću u Zagrebu, bacila u potragu za novim poslom, no Miša o tome nije imao nikakvih saznanja. – Ako bude opet tražila posao, pomoći ću joj. Nisam ni znao da traži posao – zaključio je Grof koji se već tjednima javno prepucava sa svojom snahom.

Nikolina je tome odlučila stati na kraj pa je cijeli slučaj predala odvjetnicima, a preko odvjetnika Silvija Hrastea potvrđeno je za RTL Exkluziv da je uz ostale postupke koji su pokrenuti i u Hrvatskoj i u Srbiji, pokrenuta i kaznena prijava protiv Viktora Ristovića zbog kaznenog djela nasilja u obitelji. Ona je sastavljena uz pomoć srpskog odvjetničkog ureda Popović. Viktor Ristović, kako je sam izjavio, također se učestalo sastaje sa svojim odvjetnicima kako bi osigurao sve umjetnine koje posjeduje, a to sasvim sigurno ima veze i s najvažnijim postupkom koji je već pokrenut u Srbiji – ostavinskom raspravom.

VIDEO Ukrajinci o odluci da će se Eurovizija održati u Velikoj Britaniji

Komentara 4

RO
romobil
10:32 27.07.2022.

Evo u Pirovcu traže konobaricu u pizzeriji....

SA
sargu123
10:30 27.07.2022.

Zar ona zna išta raditi?

Avatar Musashi
Musashi
10:24 27.07.2022.

Ne boji se doći među Hrvate, ma nisu se bojali niti prije, vidljivo je to u po broju nekretnina u vlasništvu Srba, posebno na moru, ujedno je to jedan od pokazatelja koliko su bili „ugroženi“ u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije