Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rupert murdoch

Medijski mogul (92) najavio peti brak, zaručio je 25 godina mlađu partnericu

Rupert Murdoch
Foto: Drew Angerer/DPA/PIXSELL
1/5
20.03.2023.
u 23:15

Milijarder je partnericu zaprosio Asscherovim dijamantnim prstenom u petak u New Yorku, a vjenčanje planiraju za ljeto.

Medijski mogul Rupert Murdoch (92) zaručio je 25 godina mlađu djevojku Ann-Lesley Smith, samo sedam mjeseci nakon što se razveo od bivše supruge, manekenke Jerry Hall (66). Milijarderu će, ako oženi Smith, ovo biti peti brak, a prethodno je bio u braku s Hall, poduzetnicom Wendi Murdoch (54), novinarkom Annom Murdoch Mann (78) i stjuardesom Patriciom Booker.

Milijarder je partnericu zaprosio Asscherovim dijamantnim prstenom u petak u New Yorku.

- Bio sam jako nervozan. Bojao sam se zaljubljivanja, ali znao sam da će mi ovo biti posljednje. Bolje da je. Sretan sam - rekao je Murdoch za The New York Times. Dodao je i kako se namjeravaju vjenčati ovo ljeto.

 - Oboje se veselimo što ćemo drugu polovicu života provesti zajedno - rekao je Murdoch.

Podsjetimo, početkom godine je par ulovljen zajedno na plaži. Murdochovo omiljeno mjesto za odmor i opuštanje je upravo plaža, a tamo su ga fotografi često snimali i s bivšom suprugom Hall. Njegova sadašnja zaručnica udovica je zvijezde country glazbe, Chestera Smitha.

Smith je inače diplomirala na koledžu 1980. godine, a bila je u prisilnom braku prije no što se udala za glazbenika koji je posjedovao 13 TV postaja u Kaliforniji. Zbog situacije s prvim brakom, okrenula se crkvi zbog čega je postala kapelanica. Suprug Chester, s kojim je izdala i album 'Captured by Love' preminuo je u 78. godini. 

S druge strane, Jerry Hall je u srpnju prošle godine zbog „nepomirljivih razlika“ podnijela zahtjev za rastavu od milijardera Murdocha s kojim je u braku bila šest godina. Hall je u podnesku sudu u Kaliforniji zatražila novčanu potporu i pokrivanje troškova odvjetnika. Hall je u zahtjevu podnesenom sudu u Los Angelesu navela da "ne zna punu prirodu i opseg cijele (Murdochove) imovine i dugova, te će nadopuniti ovaj zahtjev kada se te informacije utvrde."

Murdoch i Hall vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u Spencer Houseu u centru Londona u ožujku 2016. Britanski Daily Mail tvrdi kako je Murdoch putem e-maila javio Hall kako je njihov brak gotov te će se njihova komunikacija od tog trenutka odvijati putem odvjetnika. Jerry se ne može pomiriti s ovom situacijom i jako joj je teško što je došlo do razvoda i načina na koji je njezin suprug odlučio komunicirati s njom.

- Volim ga još... Slomljena sam - rekla je Jerry prijateljima. Strani mediji pisali su kako je tijekom pandemije koronavirusa Hall ograničila suprugu kontakte s drugim ljudima, pa čak i njegovom djecom jer je bila u strahu za njegovo zdravlje. Njegovoj djeci se nije svidjelo to i stekli su dojam kao da ih želi udaljiti od oca i imati kontrolu nad njim. 

Dodajmo da Murdoch ima šestero djece iz prva tri braka. Prudence MacLeod, s prvom suprugom Patriciom Booker, zatim kći Elisabeth i sinove Lachlan i James s drugom suprugom Annom. S trećom suprugom Wendi ima još dvije kćeri, Grace i Chloe.

VIDEO Zaručio se Gospodin Savršeni Mijo Matić

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
07:06 21.03.2023.

Pokopat ce on njih sve ja ti kazem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije