Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Farmer Hrvoje opet završio u sobi s jednom djevojkom, svi kandidati su iznenađeni

Foto: RTL
1/18
20.03.2023.
u 15:00

Farmer Hrvoje drugima će obznaniti kako mu nije do partijanja pa će povući u sobu, no ondje će mu se brzo pridružiti jedna djevojka, a o onome što se izdogađalo iza zatvorenih vrata brujat će baš svi.

Stiglo je vrijeme da farmeri konačno odaberu koga vode na svoja imanja, a prije teških odluka i dilema, treba se malo i zabaviti.
Na drugom tulumu sezone bit će jednako vatreno i rasplesano, a ovaj će put uz farmere biti i njihove ''zlatne djevojke''. I dok će neke loviti svoje farmere, druge će tražiti pet minuta mira.

''Nije se micao od mene, sve mu je uz mene. Daj, idi se druži malo'', zasmetat će jednoj.

Farmer Hrvoje drugima će obznaniti kako mu nije do partijanja pa će povući u sobu, no ondje će mu se brzo pridružiti jedna djevojka, a o onome što se izdogađalo iza zatvorenih vrata brujat će baš svi.

Jutro nakon mnoge će boljeti glava – neke od tulumarenja, neke od optužbi, a neke od mozganja koga odabrati, a koga izbaciti.

No ono što će se izdogađati nitko nije mogao predvidjeti. Naime, neke su dame odlučile otići na farme drugih farmera s kojima su se zbližile više nego sa svojim momcima, a neke će odustati u zadnji tren i odbiti sigurnu kartu za polazak!

''Nisam spremna krenuti ispočetka, ne'', poručit će jedna od njih svom farmeru, dok će druga dodati, ''Ja ne želim na farmu, ne mogu to i nije za mene''.

Tko odustaje, tko pakira kovčege na neočekivanu lokaciju i s kim se Hrvoje zabavljao u sobi, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi showa 'Ljubav je na selu'.

Tijekom prve zabave u novoj sezoni showa "Ljubav je na selu" svi su primijetili kako je farmer Hrvoje puno pažnje i vremena posvetio Dragani s kojom je razgovarao, plesao i grlio se, a natjecateljica Mirela je posumnjala da se među njima već razvila ljubav i s Paulinom je komentirala kako je između Hrvoja i Dragane pao i poljubac. Na kraju te zabave Hrvoje je prespavao u Draganinoj sobi, a to je dodatno uvjerilo ostale kandidatkinje kako je Hrvoje već odlučio tko će biti njegova odabranica na kraju showa. Hrvoje je sada ispričao i što se dogodilo te večeri na zabavi i što se dogodilo kada je otišao u Draganinu sobu.

- Nije bilo ništa, neki su rekli da smo se i poljubili, ali nismo. Bili smo na zabavi, pili smo, plesali, grlili se, ali nije bilo ništa više od toga. Kad sam išao spavati, u mojoj sobi je bilo puno ljudi pa sam otišao kat poviše i legao na kauč pa je došla Dragana i pozvala me u sobu da ne spavam na hodniku. - ispričao je za RTL. Na pitanje ima li možda kakvih iskrica između njega i Mirele, ovaj farmer kaže kako postoji fizička privlačnost ali ne i kemija jer se Mirela ponaša kao da je nedostižna.

Otkrio je i kako mu se sviđa i "zlatna" djevojka Suzana i otkrio je kako imaju dosta zajedničkih interesa i veseli se što je došla na njegovu farmu i djeluje mu da je njezin dolazak pobudio ljubomoru kod ostalih kandidatkinja. Odgovorio je i na pitanje je li ga odnos s Draganom udaljio od ostalih kandidatkinja.

- Mislim da je i tu sam malo pogriješio. Trebao sam biti skroz neutralan, ali Dragana je dosta nametljiva i zna što želi i po što je došla - priznao je Hrvoje. Hrvoje trenutno radi kao kuhar, dolazi iz Zagreba, a od djetinjstva svoje vikende provodi na farmi kod tete u Farkaševcu gdje ima čak 22 konja, magarca, vrt s povrćem, zemlju s djetelinom i bavi se uzgojem bio gnojiva za uzgoj kalifornijskih glista. Nakon smrti oba roditelja i smrti tetina supruga, njih su se dvoje još više povezali, a velika zajednička ljubav im je briga o konjima.

Za sebe kaže da je komunikativan, normalan, šaljiv i društven, ali ponekad i tvrdoglav. Imao je dosad dvije duže ljubavne veze, a u emisiju se odlučio prijaviti da upozna nove ljude, a možda i svoju srodnu dušu. Volio bi da njegova buduća djevojka ne bude starija od 45 godina, da je komunikativna, opuštena i otvorena, a prednost imaju temperamentne Dalmatinke.

VIDEO Jelenu Balašević uznemirile vijesti o majci Oliveri: Bila sam za volanom, doživjela sam užasan stres

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije