Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poput blizanki

Marijana Batinić pozirala sa zgodnom sestrom i progovorila o njihovom odnosu

Marijana Batinić
Foto: RTL
1/6
24.01.2021.
u 17:42

- Sestra ti može biti užasno naporna, mrzovoljna i iritantna, nemoguće dosadna i proračunata, a može biti preslatka, smiješna i divna, nježna, draga i najdraža... Ovisno o tvom raspoloženju. Al' kad zagusti uvijek je tu, napisala je RTL-ova voditeljica

Marijana Batinić na svom je Instagram profilu podijelila dvije fotografije sa sestrom Karlom. Nasmiješene sestre pozirale su na splitskoj rivi, a Marijana je pokraj fotografije napisala i nešto o njihovom odnosu. 

- Sestra ti može biti užasno naporna, mrzovoljna i iritantna, nemoguće dosadna i proračunata, a može biti preslatka, smiješna i divna, nježna, draga i najdraža... Ovisno o tvom raspoloženju. Al' kad zagusti uvijek je tu, napisala je RTL-ova voditeljica. 

U komentarima se javila i Karla koja je napisala kako se slaže sa sestrinom objavom. Fotografije su u samo nekoliko sati dobile skoro 6000 lajkova, a Marijanini pratitelji napisali su kako sestre jako sliče jedna drugoj.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Marijana je lani rodila drugu curicu, te proslavila petu godišnjicu braka sa suprugom Matejom Pašalićem.

- Ja sam malo više od forme, suprug od sadržaja. Ja se volim uklopiti, on je malo više svoj, ali dobro se nadopunjujemo, puno se smijemo zajedno. Obožavam njegov humor, kad me ulovi u đir. Uvijek padam na slične fore. Matej i ja imamo iste poglede na život, zaljubljeni smo u iste stvari, pušemo u ista jedra, a opet svatko je individua za sebe i ima svoje afinitete. Brak po meni nije kompromis, upravo suprotno, poanta braka je sloboda izražavanja i osluhivanja, jer jedino tako istinski možeš biti sretan. Uspjeh braka ovisi o podršci i sposobnosti razumijevanja druge strane, a ne o kompromisu. Nego, pitajte me za 20-ak godina o tajnama uspješnog braka, ovo su možda samo obična naklapanja iz kojih vrišti neiskustvo, kazala je nedavno u razgovoru za Večernji list. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije