Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni status

Marica iz 'Života na vagi' o problemu s udvaračima: Moram biti sama sa sobom

Marica Korolija
Foto: RTL
1/7
11.06.2021.
u 14:55

U show je ušla sa 134 kilograma i na finalnom vaganju u showu vaga je pokazala kako ima 81,8 kilograma te je u showu tijekom pet mjeseci izgubila 52,3 kilograma

Maricu Koroliju upoznali smo kao natjecateljicu pete sezone showa "Život na vagi" i svojom transformacijom na kraju showa sve je oduševila, a trener Edo u finalu nije mogao sakriti suze kad je ugledao Maricu. U show je ušla sa 134 kilograma i na finalnom vaganju u showu vaga je pokazala kako ima 81,8 kilograma te je u showu tijekom pet mjeseci izgubila 52,3 kilograma i svojim primjerom postala je uzor mnogima, a u razgovoru za Story pričala je o svojim trenutnim prehrambenim navikama, o mentalnom zdravlju i tome ima li udvarača.

- Najbitnije mi je da ne pregladnim jer onda nije dobro. Prehrana mi je doista raznolika, od ribe do soje. Bitno da je u skladu s dnevnim unosom koji imam za taj, ovisno o fizičkoj aktivnosti, to jest neaktivnosti ponekada. - kaže Marica i dodaje kako na mentalnoj transformaciji radi još uvijek. - Teško je, ponajviše zato što imam puno obaveza, puno poslova. Radim to da si mogu srediti neke stvari pa onda kasnije da mogu i nekom laganijim tempom. Rekla bih da je moja mentalna transformacija tek započela, tek sam zagrebla plitko po površini. Treba to zagrepsti puno dublje. Fizičke stvari je najlakše riješiti. Najteže je bilo priznati da nešto u glavi ne valja. - veli Marica.

U inbox dobiva broje poruke podrške a ima i poruka ljubavnog sadržaja, ali ljubav joj trenutno nije prioritet. - Trenutačno za to stvarno nisam zainteresirana. Previše se javljaju čak udvarači. Moram biti sama sa sobom i riješiti još dosta toga.

VIDEO Aleksandar Stanković: "Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije