Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
adriana lima

Manekenka objavila fotografije na kojima je gola, razlog bi vas mogao iznenaditi

Adriana Lima
Foto: DPA/Pixsell
1/7
29.08.2019.
u 11:42

Brazilska ljepotica odlučila donirati novac neovisno o prodaji knjige s fotografijama.

Adriana Lima, brazilski model, pridružila se u skupljanju humanitarne pomoći za spašavanje Amazonije.

Manekenka je objavila fotografije iz knjige Angels Limited Edition, koje će se prodavati na umjetničkom sajmu u Brazilu. Prihodi od prodaje ići će u fond za spašavanje prašume koja se već tjednima bori s požarima.

Foto: Instagram screenshot

Lima se zahvalila na ideji svom prijatelju i fotografu Russellu Jamesu. Za sve informacije uputila je na stanice kroz koje svi mogu direktno donirati i pomoći.

Foto: Instagram screenshot

Uz prodaju knjige, lijepa mankenka i sama je obećala donirati novac, neovisno o prodaji knjige čime upozorava na ozbiljnost situacije. Ova 38-godišnja manekenka našla se među brojnim zvijezdama koje su izrazile zabrinutost situacije u Amazoniji.

Jedna od najaktivnijih zvijezda je i Leonardo DiCaprio koji je donirao 5 milijuna dolara za lokalne organizacije koje pomažu u spašavanju prašume.

Ključne riječi

Komentara 4

AL
ALaCroat
12:03 29.08.2019.

Rekao sam ženi ako je jednom budem prevario onda sa Adrianom Limom

BR
brojevi
11:58 29.08.2019.

Pljunuta moja susjeda iz mlađih dana.

DA
dado01
17:18 30.08.2019.

Bolje da nije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije