Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreno

Majka Marka Grubnića progovorila o svojem životu, sinu i negativnim komentarima

Foto: Instagram
1/11
07.08.2020.
u 19:41

Majka Branka je ekonomistica koja radi u državnoj firmi, dok je njegov otac Veljko umirovljenik.  Marko i Branka odlučili su progovoriti o svojem odnosu i životu.

Stilist Marko Grubnić često na Instagramu objavljuje fotografije roditelja na kojima se čini da su Grubnićevi skladna i bliska obitelj. No o njima se ne zna puno.

Majka Branka je ekonomistica koja radi u državnoj firmi, dok je njegov otac Veljko umirovljenik.  Marko i Branka odlučili su progovoriti o svojem odnosu i životu.

Marko je za 24 sata rekao da se nikada nije svađao s roditeljima, a njegova majka tvrdi da su ga odgajali da bude skroman. Branka je između ostalog progovorila i o svojem stilu koji mnogi komentiraju.  

- Kolegice su s godinama uglavnom već navikle na moj stil, ali povremeno reagiraju na neku zanimljivu kombinaciju. Dio njih mi se divi što sam u ovim godinama na tako visokim štiklama i govore mi kako one to ne bi mogle, a mlađe su. Odgovorim im samo kako je to stvar navike, volje i želje. Na neke kolegice pak djelujem tako da si kažu - ako može ona, mogu i ja. A ima, nasreću u jednini, onih koje bi to isto htjele, ali ne mogu, pa su malo ‘zločeste’ - kazala je Markova mama i dodala da ju suprug nikada nije vidio s neurednim noktima.

Priznala je da ju ne smetaju negativni komentari:

- Meni to nimalo ne smeta, kao što ne smeta ni ikome tko nas zna, a dobronamjeran je kao što smo i sami. Marko ima svoj stil čak i kad je uređenje fotografija u pitanju - rekla je.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar lav_alex
lav_alex
20:32 07.08.2020.

Čemu služe ovakvi članci?

Avatar drug Joža
drug Joža
20:21 07.08.2020.

Ne pada stablo daleko od jabuke

Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
20:05 07.08.2020.

Bože sačuvaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije