Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25 godina djelovanja

Lord Of The Dance oduševili nastupom u Areni Zagreb, publika uživala u plesnom spektaklu

Lord Of The Dance nastupali u Areni Zagreb
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/16
26.05.2023.
u 10:20

Majstori pokreta u zagrebačku Arenu stigli su povodom 25 godina djelovanja u sklopu turneje 2022/2023 na kojoj prezentiraju prezentirati potpuno novu i zapanjujuću koreografiju

Lord of the Dance su zaista gospodari plesnog podija, a Hrvati su još jednom prepoznali svjetsku kvalitetu ovog nastupa sinoć u prepunoj Areni Zagreb.  Publika je osim u plesnom spektaklu uživala i u produkciji Lord of the Dance tima pa su se na nastupu mogli vidjeti zapanjujući specijalni efekti i izvanredan light show. U spektaklu je nastupilo 40 najistaknutijih mladih svjetskih izvođača u režiji Michaela Flatleya te uz novu glazbu Gerarda Fahyja.

Ovi majstori pokreta u zagrebačku Arenu stigli su povodom 25 godina djelovanja u sklopu turneje 2022/2023 na kojoj prezentiraju prezentirati potpuno novu i zapanjujuću koreografiju.

Od svoje premijere, prije 25 godina, Lord of the dance Michaela Flatleya postao je najuspješnija plesna turneja u svijetu zabave. Posjetili su više od 1000 mjesta diljem svijeta, pogledalo ih je više od 60 milijuna ljudi u 60 različitih zemalja i na svim kontinentima što ih čini najpopularnijom plesnom produkcijom na svijetu.

24.05.2023., Zagreb - U zagrebackoj Areni nastupila je najveca irska plesna senzacija "Lord Of The Dance" povodom 25 godina djelovanja. Photo: Boris Scitar/PIXSELL
Foto: Boris Scitar/PIXSELL

Zadivljuju publiku svojom jedinstvenom kombinacijom energičnog irskog plesa, originalne glazbe, pripovijedanja i senzualnosti. Omiljena predstava irskog plesa nadilazi kulturu i jezik, obraća se svima , prelazi granice dobi i spola i upravo je to tajna uspjeha ove nevjerojatne plesne senzacije. Bezvremenska privlačnost učinila je Lord of the Dance jednom od modernih svjetskih čuda, živućom legendom.

Lord of the dance neprekidno ruši sve rekorde u prodaji ulaznica širom svijeta, pa ni Hrvatska ovdje nije izuzeta iz tog 25 godina dugog trenda. “Lordovi” su rasprodali baš svaku dvoranu u Hrvatskoj, gdje god su se pojavili ostavljajući publiku bez daha, željnu još malo čarolije. Ovi savršeno istrenirani plesači i rekorderi u brzini stepanja, na ovoj turneji donose novu, nikada viđenu koreografiju.

VIDEO Lovkinja Morana Zibar odgovarala na 'teška' pitanja Nevena Ciganovića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije