Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV BLAM

Uzbunila se kraljevska loža, ali navijač nije slikao Meghan, nego - Federera

Meghan Markle na Wimbledonu
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
1/3
13.07.2019.
u 07:33

Meghan je podigla prašinu u javnosti nakon što se iznenada pojavila na tribinama kako bi podržala svoju prijateljicu Serenu Wiliams

Hasan Hasanov (58), veliki je ljubitelj tenisa koji se pojavio na tribinima Wimbledona kada je svoj meč igrao veliki šampion Roger Federer.

U jednom trenutku, uzeo je svoj pametni telefon kako bi "okinuo selfie", no da bi mu to pošlo za rukom, morao je ekran svog smartfona okrenuti tako da ulovi teniski teren, Federera i sebe na ekranu. No, ispred njega na tribinama sjedila je vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle koja se nenajavljeno pojavila na poznatim tribinama.

Njen tjelohranitelj odmah je reagirao i zatražio od muškarca da "prestane fotografirati člana kraljevske obitelji", na Hasanovo iznenađenje jer ga Meghan nije ni zanimala. Izjavio je kako ga uopće nije briga tko sjedi oko njega niti da je znao da je u redu iznad na tribinama Meghan Markle. 

Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association

Uvidom u snimljene fotografije na muškarčevom pametnom telefonu vidljivo je da je ovaj djed pokušavao uloviti na selfiju sebe i u pozadini Rogera Federera te ga nova članica britanske kraljevske obitelji doista nije zanimala. 

Meghan je podigla prašinu u javnosti nakon što se iznenada pojavila na tribinama kako bi podržala svoju prijateljicu Serenu Wiliams, no svojim je obožavateljim zabranila da je fotografiraju jer, iako sjedi u kraljevskoj loži, došle je "privatno", pojasnila je. 

Nekoliko dana ranije na timje tribinama sjedila i njena šogorica, supruga princa Wiliama, koja je rado pozirala svojim obožavateljima. 

 

Komentara 2

AS
asper
08:38 13.07.2019.

Meghan: Ne smijete me slikati!Odmah prestanite!...čovjek:Ali ja nisam ni slikao vas. Vidite! Nema vas na slikama!...Meghan:A je li!? A zašto me nema? Što meni fali?

DU
Deleted user
11:35 13.07.2019.

Koja odvratna zena,sad se vidi da je caca u pravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije