Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najljepša na svijetu

Lijepa je Šibenčanka najseksi profesorica koju ste ikad vidjeli

maja gović curavić
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/9
17.03.2014.
u 19:42

Druga najljepša gospođa na svijetu prošetala je danas Šibenikom. Naime, prekrasna Maja Gović Curavić vratila se svojim dnevnim obavezama...

Druga najljepša gospođa na svijetu prošetala je danas Šibenikom. Naime, prekrasna Maja Gović Curavić vratila se svojim dnevnim obavezama. Nedavno je proglašena drugom najljepšom gospođom na natjecanju Mrs. Multiverse koje se održalo u Dominikanskoj republici.

Nagrađena je više puta zbog svoje ljepote. Inače, Šibenčanka je profesorica matematike te učiteljica aerobika, a majka je osmogodišnje djevojčice. Sudeći prema stajlingu, Maja je danas vjerojatno snimljena pri odlasku s posla.

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Instagram

>>Šibenčanka Maja druga je najljepša gospođa svijeta!

Komentara 14

TM
tony_montana
20:16 17.03.2014.

hahahahaha, hahahahaha, hahahahaha.... dobra šala

DR
drznedaj
20:32 17.03.2014.

Možda i izgleda dobro, al cvike su užas

PR
pricalica
20:38 17.03.2014.

Fala ti Bogek da sam doživel da i profesorica matematike more biti lepa ! Mislim da bu interes za matematiku porasel.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije