Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uf kakva cifra!

Lepa Brena prodaje luksuznu vilu, a od cijene se svima vrti u glavi

30.05.2019.
u 08:00

Pjevačica Lepa Brena i njezin suprug Slobodan Boba Živojinović odlučili su prodati luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi, saznaje Kurir.rs.

Vila ''Karingtonka'' koju dugo posjeduju Lepa Brena i njezin suprug bivši tenisač Slobodan Boba Živojinović paru je postala prevelika jer su im se sinovi odselili i osamostalili. Stoga su odlučili prodati vrlo vrijednu nekretninu i kupiti manju kuću u Dedinju ili Senjaku, saznaje Kurir.rs.

– Mi smo i kupili veliku kuću da bismo bili s djecom, ali sada je to jedna priča gdje je svaki roditelj sretan što se njegovo dijete osamostalilo i što želi nekakav svoj osobni život, što je sasvim normalno, jer nije normalno da živite s roditeljima poslije dvadeset i druge, treće godine. Ali ja sam se kao majka jedan dan isto tako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, jednostavno je ova kuća prazna kad nema djece u njoj – rekla je Brena jednom prilikom  o svojoj kući na Bežanijskoj kosi za srpske medije.

– Kada su Živojinovići kupovali kuću na Bežaniji, gledali su da bude što prostranija zbog djece. S vremenom su je još i nadograđivali, pa je ona sada jedna od najvećih u tom kraju. O luksuzu ne treba ni govoriti. Materijal od kojeg je građena vrlo je kvalitetan, unutrašnjost zaista prelijepo izgleda i dosta novca uloženo je u sređivanje. To ne može da se ne primijeti. Cijena od dva milijuna eura sasvim je na mjestu i ne čudi me što je neće htjeti spustiti. Odluku da prodaju kuću donijeli su tek nedavno, tako da mali broj ljudi zna za to – rekao je izvor za Kurir.rs redakciju.

Podsjetimo, pjevačica je već 26 godina u braku s Bobom Živojinovićem, s kojim ima dva sina, Stefana i Viktora, ali i posinka Filipa koji je sin srpskog tenisača Slobodana Bobe Živojinovića i Zorice Nakić, s kojim se Brena ponosi podjednako kao i s vlastitim sinovima.

Pogledajte što je Lepa Brena ekskluzivno otkrila u intervjuu s Večernjim listom

Ključne riječi

Komentara 11

JE
jetix
08:43 30.05.2019.

Zar nije Bežanijska kosa, a ne Bežijanska?

ZA
zagabria2
09:27 30.05.2019.

zaradila i ona i Boba, imaju pravo da traže. Nisu nikom ukrali

Avatar VinkoL
VinkoL
17:44 30.05.2019.

Početak dnevne doze srbovanja. A gdi je kraj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije