Naslovnica Showbiz Estrada

Leonarda Boban na pragu 50. godine opet je model i ovako živi u Zürichu

Otkrila je kako joj je dok je šetala Zürichom, u kojem sa suprugom i djecom živi zadnjih godina, prišla vizažistica Ljiljana Kanižanec Kajfež s kojom je Leonarda  surađivala dok je bila model.
19. srpnja 2019. u 17:58 8 komentara 53313 prikaza
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/7

Leonarda Boban, modna dizajnerica i supruga našeg proslavljenog nogometaša Zvone Bobana odlučila se nakon desetljeća pauze vratiti modelingu. 

leonarda zvonimir boban Zbog funkcije Zvonimir Boban s obitelji seli u Švicarsku

Kako se na pragu 50. godine odvažila opet stati pred fotoaparat kao model Leonarda je ispričala za magazin Yachts Croatia. Otkrila je kako joj je dok je šetala Zürichom, u kojem sa suprugom i djecom živi zadnjih godina, prišla vizažistica Ljiljana Kanižanec Kajfež s kojom je Leonarda  surađivala dok je bila model. Obnovile su staro prijateljstvo i Ljiljana je pozvala Leonardu na zabavu modne kuće Dior za koju i radi.

Kids Fashion Weekend uspješno se oporavila Leonarda Boban ponovno u punoj formi uživala okružena djecom

-  Ljudi iz njezina miljea pitali su me zašto ne radim kao model, jer sada su u trendu manekenke zrele dobi. Kada sam to ispričala mojima kod kuće, djeca i Zvone su me počeli nagovarati da barem probam pa ako mi se svidi, da povremeno prihvatim pokoji angažman - ispričala je Leonarda.

Sebe opisuje kao tipičnu mamu kvočku koja uvijek bdije nad svojom obitelji, ali sada kada sva djeca idu u školu i većinu dana imaju obveze odlučila je unijeti  promjenu u svoj život.

Leonarda Boban sretna mama Leonarda Boban: Moja Kći Marija (17) odlična je dadilja sestrama i braći

Ne skriva da je osjećala tremu kada je stala pred objektiv fotoaparata, ali čim je snimanje počelo djelovalo joj je kao da nikada nije ni prestala to raditi.

- S fotografom sam uspostavila divan odnos pun povjerenja i mislim da sam, unatoč dugoj pauzi, sada puno kvalitetnije i opuštenije odradila snimanje jer sam zrelija i smirenija osoba - kaže  Leonarda.

 

 

bez dlake na jeziku Hloverka se zbog Karleuše obrušila na klub u vlasništvu našeg nogometaša: 'Neka nas poštede toga'

Nije zagovornica estetske kirurgije i svoju mladolikost održava tjelovježbom, meditacijom i jogom. Još uvijek stane u haljine koje je kupila i prije 25 godina i koje su još uvijek jednako kvalitetne i dobre kao onda kad ih je kupila. Velike zasluge za fit liniju i dobar izgled ima i zdrava  prehrana u kojoj uvijek ima puno voća i povrća.

 show program! Ovako su naše zvijezde partijale prije 20 godina: Prepoznajete li ih?

Kaže kako u Zürichu imaju svoj obiteljski red kakav dugo nisu imali i kad Zvone nije na putu cijela obitelj zajedno ruča i večera. Najviše ih veseli vrijeme koje provode zajedno pa jedva čekaju zajednički odmor. 

Ugostitelji
DRAMATIČNE BROJKE
Anketa: Čak 80,5 posto radnika u ugostiteljstvu smatra da je za njih bolja opcija selidba u inozemstvo

A1 izdvaja za Vas

  • Andreeejjj:

    Pa u Zurichu živi Leonardin ljubavnik Bosanac - Sarajlija "Paša" Faruk Halilović, sa kojim je varala Zvonu punih 5 godina.

  • sohnahoakasaa:

    Fizički prekrasna i danas ali većina nas divi se Leonardinoj ljepoti srca i duše. Sva sreća da im zloča nije mogla nauditi ali je tužno kaj ne žive doma u Hrvatskoj.

  • paxreus075@gmail.com:

    Zbog čega Leonarda nebi imala ljubavnika kad i Zvone u Milanu ima svojeg ljubavnika? Tip je zatvoreni homoseksualac već godinama! Fair play je fair play!