Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna mama

Leonarda Boban: Moja Kći Marija (17) odlična je dadilja sestrama i braći

Leonarda Boban
Foto: Instagram
24.11.2013.
u 11:00

Priznaje da suprugu Zvoni Bobanu nije bila od pomoći pri odabiru slastica kad je nedavno u središtu Zagreba otvorio s prijateljem slastičarnicu. – Slatko ne jedem. No pomogla sam oko uređenja. Moja dva umjetnička djela nalaze se na zidu slastičarnice – kaže.

Iako je napustila svijet modnog dizajna, Leonarda Boban i dalje se bavi umjetnošću.

– Često slikam, stvaram neke instalacije koje lijepim, krpam i to mi je odlična razbibriga. Svoja djela rado i poklanjam – kaže Lea. Rijetko se pojavljuje na društvenim događanjima, a kada izađe, brigu o djeci preuzima njena najstarija kći, 17-godišnja Marija.

– Odlična je dadilja i u potpunosti se mogu osloniti na nju – hvali kćer i priznaje da suprugu Zvoni Bobanu nije bila od pomoći pri odabiru slastica kad je nedavno u središtu Zagreba otvorio s prijateljem slastičarnicu. – Slatko ne jedem. No pomogla sam oko uređenja. Moja dva umjetnička djela nalaze se na zidu slastičarnice – kaže.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar uussuu
uussuu
22:25 24.11.2013.

Kao prvo, Leonarda i Zvone definitivno su najnormalniji par u Hrvatskoj. Kao drugo, Leonardi svi komplimenti na izgledu! Također i uvjek šarmantnom Zvonetu! A kao treće, e moj Bobane, dok ti otvraš kojekakve slastičarnice dotle šuker i kompanija srozavaju ponoss nacionalne svetinje uklanjanjem vukovarskog transparenta. Umjesto da budeš hrvatski ministar recimo; znanosti, obrazovanja i spotra, ili bar predsjednik HNS-a tebe pripalo slastičarnica... ali 'ajde, bolje biti čovjek nego ministar ili predsjednik.

EL
elijen
14:13 12.12.2013.

Vidim da je "ćći" ipak ispravljeno u "kći", no otkad se piše velikim slovom, u rečenici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije