Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao dok je bila manekenka

Lejla Filipović uskoro slavi 44. rođendan, a novom fotkom u badiću pokazala je savršenu liniju

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/7
14.09.2020.
u 16:40

Sezona kupaćih kostima je još otvorena - napisala je supruga Tarika Filipovića na svom Instagramu.

Lejla Filipović uskoro će proslaviti 44. rođendan, a ova bivša Miss Hrvatske još uvijek se može pohvaliti linijom kakvu je imala u manekenskim danima. Supruga našeg glumca i voditelja kviza "Tko želi biti milijunaš" Tarika Filipovića pohvalila se na Instagramu fotografijom u kupaćem kostimu i napisala je: Sezona kupaćih kostima je još otvorena. U jednom intervju Lejla je rekla kako za svoju liniju može biti zahvalna genetici, ali i vježba i to često i sa suprugom Tarikom. Najdraže su joj pilates vježbe, a trudi se i da im obiteljski jelovnik bude balansiran i zdrav. 

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

- Divim se onima koji na Instagramu objavljuju fotografije gdje vježbaju s osmijehom. Moram priznati da nisam ljubiteljica fizičke aktivnosti te da sam se godinama izvlačila na dobru genetiku. No s godinama se metabolizam usporio pa se sada trudim redovito vježbati. Kritičan mi je trbuh, a trbušnjaci su mi najmanje dragi. Najviše pak volim istezanje - rekla je u intervju za Gloriju Lejla. 
Lejla Filipović je bila je izabrana za Miss Hrvatske ali sjećanje na izbor možda i ne budi najljepša sjećanja jer joj je titula bila oduzeta, i to zbog navodnih nepravilnosti u ocjenjivanju.

Odlučeno je da će umjesto Lejle na izbor ići Ivana Petković, koja je navodno dobila najviše glasova čitatelja dnevnih listova i TV gledatelja. Lejla nije htjela odustati i rekla je da joj krunu mogu oduzeti samo fizički te je na kraju otputovala na svjetski izbor u San City. Lejla se neko vrijeme zadržala u manekenstvu, potom se udala za Dadu Majolija s kojim je dobila i sina. Taj brak nije uspio pa je drugi put bračnu sreću potražila uz glumca i voditelja Tarika Filipovića s kojim je dobila sina.

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

TO
toplohladno
18:04 14.09.2020.

Tarik samotan ko' sajla

MA
Mary5
21:14 14.09.2020.

U, sto je ova svoje grudi dobro napumpala

MI
millla
20:31 14.09.2020.

S godinama sve ljepsa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije