Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedavno se pojavilo

Legendarni glazbenik otkrio da mu se vratila teška bolest: 'Jednostavno sam se prepustio'

Foto: Profimedia
1/6
26.04.2021.
u 23:00

Naime, Ronnie je kazao kako je istu dijagnozu imao već 2017 godine, no nedavno su mu se pojavile karcinomske stanice s kojima se morao boriti za vrijeme lockdowna, priznao je.

Glazbenik Ronnie Wood član legendarnog benda The Rolling Stones otkrio je da se tijekom lockdowna ponovno borio s rakom pluća. Naime, Ronnie je kazao kako je istu dijagnozu imao već 2017. godine, no nedavno su mu se pojavile karcinomske stanice s kojima se morao boriti za vrijeme lockdowna, priznao je. 

"Tijekom svog oporavka jednostavno sam se prepustio. Što mora biti, bit će, ja tu ne mogu ništa. Jedino što mogu je ostati pozitivan, snažan i boriti se, a sve ostalo je u rukama neke više sile" kazao je 73-godišnjak i potvrdio da se uspio oporaviti, te da se osjeća dobro. 

Wood je prije četiri godine mislio kako je dobio rak pluća zbog užasne navike. Naime pušio je i do 30 cigareta dnevno. To je radio čak 50 godina. 

Kada su mu prvi put dijagnosticirali karcinom morao je ići na operaciju, te je u sali bio pet sati, a uklonili su mu dio pluća. 
Ronnie je lockdown proveo sa svojom obitelji koja mi je bila najveća podrška. Suprugom, kazališnom producenticom Sally i četverogodišnjim blizankama Jane i Alice Rose. 

VIDEO Zagrepčanku Mirtu (23) prati 4,9 milijuna ljudi, a njene transformacije su fantastične!

Ključne riječi

Komentara 2

SN
sasa.novak.58
05:48 27.04.2021.

Zašto "priznao je"? Zar je oboljeti od raka sramota?

EP
Epil
00:36 27.04.2021.

Njemu 73, a djeci 4 godine! Prije bih rekao da im je on djed, cak bi mogao biti i pradjed, ali otac?! Ma najte me....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije