Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesno

Legendarna Sharon Stone (63) pokušala ponoviti scenu iz 'Sirovih strasti' i nasmijala fanove

Foto: DPA/Pixsell
1/7
04.07.2021.
u 09:00

Prije nekoliko mjeseci ispričala je kako je ošamarila redatelja Paula Verhoevena nakon što je prvi put odgledala film, s obzirom na to da nije imala pojma da je kamera zabilježila njezino međunožje u sceni gdje je prekrižila noge.

Holivudska glumica Sharon Stone (63) oduševila je obožavatelje najnovijom fotografijom na kojoj je pokušala rekreirati jednu od svojih kultnih scena. Naime, pozirala je u majici na kojoj je prikazana scena iz filma "Sirove strasti" koji je snimljen prije gotovo 30 godina. 

Odlučila se našaliti s pratiteljima i pozirala u majici držeći cigaretu baš kao i u sceni. Iako, ovoga puta kao cigareta joj je poslužila samo olovka. 

"Bila tamo, odradila to i sad imam majicu", napisala je u opisu fotografije. 

Foto: FIBA/Screenshot

"Ovo je odlično", "Želim tvoju majicu", "Ti si ikona", pisali su joj oduševljeni pratitelji u komentarima.

Podsjetimo, Sharon je u tom filmu glumila ubojicu Catherine Tramell koja se upušta u vruću aferu s policijskim istražiteljem zaduženim za slučaj ubojstva njezinog dečka. Istražitelja glumi Michael Douglas, a scena oslikana na njezinoj majici upravo je ona u kojoj provokativno prekriži noge dok je Douglas ispituje.

Prije nekoliko mjeseci ispričala je kako je ošamarila redatelja Paula Verhoevena nakon što je prvi put odgledala film, s obzirom na to da nije imala pojma da je kamera zabilježila njezino međunožje u sceni gdje je prekrižila noge. Naime, ona je mislila kako se ništa neće vidjeti na ekranu jer joj je tako rekao redatelj. Iako se u sceni ipak sve vidjelo, ona je odlučila pristati da sve ostane tako kako je. 

VIDEO>> Incident na snimanju 'Večere za 5 na selu': Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena i napao suparnike

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije