Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Naša pjevačica bila je na vrhu slave pa se neočekivano povukla, ali sada je objavila novu fotku i pokazala dekolte

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/15
03.07.2021.
u 12:44

Glazbenica Tina Vukov (32) na svojim je društvenim mrežama podijelila fotografiju s plaže.

Riječka glazbenica Tina Vukov (32) na svojem je Instagram profilu podijelila objavu na kojoj pozira na plaži. Fotografija je snimljena iz ptičje perspektive, a glazbenica sjedi na plaži odjevena u kratke traper hlače i crni kupaći kostim. Objava je uređena, tako da se radi o crno-bijeloj fotografiji. „Crna plaža“, napisala je jednostavno uz fotografiju, a oglasili su se i njezini pratitelji. „Koja ljepota“, jedan je od komentara, a i u drugima je naglašavana ljepota Riječanke.

Foto: Instagram
Inače, Vukov na društvenim mrežama prati više od 1500 ljudi, a glazbenica objavljuje svakih nekoliko dana. Tako je prije četiri dana objavila fotografiju s kolegom Lukom Nižetićem. „Throwback to 2014… Luka i ja na snimanju spota za 666“, napisala je uz fotografiju na kojoj se nalaze u prirodi. Dodajmo i da joj je Nižetić režirao taj spot.

Foto: Instagram
Podsjetimo, Vukov je svoju glazbenu karijeru započela u tinejdžerskim danima, a nakon proboja ne scenu brzo se povukla. „Vjerojatno je to bilo prerano jer sam bila mlada, jako introvertirana i kad sam se suočila sa stvarnošću scene, pritisak je bio golem“, objasnila je glazbenica u kojoj su mnogi vidjeli veliki potencijal. Javnost je privukla i njezina veza s 25 godina starijim poduzetnikom Lukom Rajićem, koja je završena. Ova pjevačica je surađivala s brojnim glazbenicima, među kojima je i Arsen Dedić. Njezine pjesme su 'Tuga dolazi kasnije', 'Kao pijesak među prstima', 'Na rubu' i brojne druge. 

VIDEO Otkrivene posljednje riječi princeze Diane

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagabria5
13:37 03.07.2021.

Zgodna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije