Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni brodolom

Slavni pjevač neprepoznatljiv nakon prekida zaruka, utučen i podbuhao snimljen u društvu bivše djevojke

Foto: profimedia
1/6
03.07.2021.
u 14:44

Nakon prekida trogodišnje veze s modelom Mayom Henry, poznati pjevač pronašao je utjehu u svojoj bivšoj djevojci.

Bivši član grupe One Direction, Liam Payne (27) odlučio se vratiti svojoj deset godina starijoj bivšoj ljubavi Cheryl Cole nakon potvrde da je prekinuo zaruke s modelom Mayom Henry.

'Nisam joj davao dobru verziju sebe više, koju ni ja nisam cijenio i koja nisam želio biti. Iskreno, mogu reći da mi je bolje nakon prekida. Nisam se osjećao dobro radeći ono što sam radio, ali to se moralo dogoditi. Možda je ovo samo otrcani način da kažem kako je prekid bio najbolji za oboje', rekao je Liam.

Foto: profimedia

Inače, Maya i Liam svoju su vezu skrivali pet mjeseci zbog poštovanja prema Cheryl koja je majka Liamovog sina Beara. Glumac i pjevačica svoju su vezu navodno tada prekinuli zbog njegove prevare i nemara prema svome sinu.

Nekoliko posljednih mjeseci Cheryl i Liam rade na svom pomirenju, a čini se kako pjevačici ne smeta niti njegov novi podosta deblji izgled. 

Foto: Press Association/PIXSELL

Inače, glazbenik je također poznat po svojoj četveromjesečnoj vezi s Naomi Campbell koja je vezu prekinula jer joj je Liam navodno dosadio.

Liam i Naomi nikada nisu objavili zajedničku fotku na društvenim mrežama, no fotografi su ih uspjeli u nekoliko navrata fotografirati zajedno. Zbog svoje veze bili su često na udaru kritika.

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije