Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična poruka

Lana u izazovnoj haljini poručuje: Sebi ću uvijek biti klošarica iz kvarta

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/5
11.04.2019.
u 18:15

Pjevačica na Instagramu redovito objavljuje fotografije na kojima je u seksi izdanjima, ali privatno je kaže sasvim drugačija.

Ako zavirite na Instagram profil Lane Jurčević dočekat će vas uglavnom njene fotografije na kojima je u seksi izdanjima, slike s nastupa, evenata na kojima je Lana uvijek super sređena.

Danas je objavila fotografiju koja ima proreze sa strane i Lana ispod haljine ne nosi donje rublje, a u opisu fotografije dala je do znanja kako će ona zapravo uvijek biti, kako kaže, mala klošarica iz kvarta. 

- Ja ću uvijek sebi biti mala klošarica iz kvarta... nenašminkana, raščupana i u pidžami ili nekim dronjcima. To najbolje znaju oni koji prolaze mojom ulicom dok šećem Šnicku. Ja znam da me u tim izdanjima vi ne vidite i da je teško povjerovati, ali da, mislim da sam tako najsretnija. A kad se ovako ‘sredim’, to je kao da sam otišla na ‘izlet’ do drugog kvarta,  po kojem hodaju napucani, sređeni komadi kojima se uvijek divim kako imaju živaca za toliko sređivanja. Ali, nije loše za promjenu -  Promjene su uvijek zabavne. Osim kad nakon toga moram pospremati sav taj nered - napisala je Jurčević. 

 

 

Obožavatelji su joj napisali popriličan broj komentara, a ovi su bili među zanimljivijima.

- Ovaj opis je sve. Ali nek se zna ljepotica si u oba izdanja. Nema savršene, ali blizu si. Draga Lana,ti da staviš vreću za smeće na sebe izgledala bi super - napisali su joj.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
19:10 11.04.2019.

i meni isto...

GR
gragakarlovac
18:52 11.04.2019.

jos nije zgrabila tatin sin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije