Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Lana Jurčević oglasila se nakon brojnih kritika na kostim: 'Ja sam stara baba'

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/7
05.03.2019.
u 11:54

Požalila se kako " javnim osobama možeš raditi što hoćeš" i zapitala se koga to vrijeđa.  Otkrila je i da misli kako njezinu glazbu ne slušaju djeca: "Mene, brate, ne slušaju dica... Ja sam stara baba za dicu, što je vama?"

Pjevačica Lana Jurčević za fašnički koncert maskirala se u muški spolni organ. Zbog videa koji je objavila s koncerta našla se na udaru brojnih kritika, pa se odlučila na njih i odgovoriti na Instagramu.

"Da ja vama kažem nešto, za ovo triba imat' muda, čoviče. Aj sad sam ja lipo danas malo ovim dušberiznicma, moralistima i ostalim velikim, ovaj, pobožnim grupama ljudi veliki grješnik – jer oni su svi rođeni samostalno bezgrešnim začećem. Ja sam vam sada k'o pikado, i 'ko hoće baca one šiljke u mene, brate svaki put pogode u sridu... jesam ja došla u misu u kostimu tom? Ili sam došla na koncert za maškare? Pa neću brate biti Kleopatra, to je nezanimljivo, dosadno...", započela je Lana šaljivim tonom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Požalila se kako " javnim osobama možeš raditi što hoćeš" i zapitala se koga to vrijeđa.

Otkrila je i da misli kako njezinu glazbu ne slušaju djeca: "Mene, brate, ne slušaju dica... Ja sam stara baba za dicu, što je vama?"

Ključne riječi

Komentara 21

AR
Arger
12:19 05.03.2019.

Onako paradirati pred djecom moze sam veoma umobolna osoba,i jos u svemu tome traziti opravdanje.Od kad je ispraznila Coricu racun za jednu noc provedenu sa njim i uslugu naplatila 100 tisuca Eura....potpuno je skrenula.

CV
cvikcange
12:44 05.03.2019.

I privatno nepristojna osoba. Njen djed i moj otac su jedan do drugog pred koju godinu ležali na JIS-u jednog ZG KBC-a. Nemam riječi kojima bih mogao opisati njeno ponašanje pred vratima najtežih bolesnika, galamu i vikanje u mobitel. I što joj vrijedi biti mlada, zgodna,financijski sigurna? Nula od čovjeka

Avatar Kaladin
Kaladin
13:29 05.03.2019.

A "srculence" ma nije tebe komentirao nikakav "božji čistunac" kako ti "antifašistički" misliš. Stvar je samo u LICEMJERJU, "draga". Da nisi njihova već bi se tu zivkale kojekakve "pravobraniteljice" i zgražala se sva levičarska javnost. Što se mene tiče mošš ti slobodno nastupat kao muški spolni organ, nisi ništa pametnija od istog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije